Egy asztalnál a legnagyobbakkal

2023-03-25 20:37:50
Kisvárda FC

Az Európai Klubszövetség budapesti közgyűlésén klubunk is képviselteti magát.

Miután klubunk felvételt nyert az Európai Klubszövetségbe (ECA), részt vehet a szervezet négyéves ciklusának utolsó közgyűlésén, amelyet március 27-28-án tartanak Budapesten. Az eseményen megnyitó beszédet mond a Paris Saint-Germain, egyben az ECA elnöke, Nasszer al-Kelaifi, de jelen lesz a Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, Gianni Infantino és Aleksander Ceferin is.

Több mint száz klub regisztrált a rendezvényre, köztük topegyesületek (Bayern München, Dortmund, RB Leipzig, Ajax, PSG, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Milan, Roma, Napoli vagy éppen Benfica) is, és olyan neves sportvezetők, egyben korábbi remek futballisták jelennek meg Budapesten, Edwin van der Sar (Ajax), Oliver Kahn (Bayern München) vagy Hans-Joachim Watzke (Borussia Dortmund).

Az ECA-nak jelenleg négy magyar klub – a Ferencváros rendes, a Budapest Honvéd, a Debreceni VSC és a Mol Fehérvár FC pedig társult – tagja, de a Puskás Akadémia, a Kisvárda Master Good és az Újpest is képviselteti majd magát a közgyűlésen. Klubunk részéről Révész Attila sportigazgató és dr. Róka Géza, nemzetközi ügyekért felelős igazgató vesz részt az eseményen.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló