Edzőmeccs a Nyírgyulaj ellen

2020-05-27 17:46:44
Kisvárda FC

A szerdai mérkőzésen bemutatkozott a második csapatunk új szakmai stábja.

Ugyan a megyei I. osztályú bajnokságot már lefújták, de második számú csapatunk nem tétlenül várja a következő évi folytatást, amely remélhetőleg már az NB III-ban lesz esedékes a számára (ehhez a nagycsapatnak az élvonalban kell maradnia). Az egyéni edzéseket felváltották a csapatszintű gyakorlások, ráadásul új szakmai stáb irányításával.

Immár a tavaszt az U17-esek edzőjeként kezdő Szabó Balázs a vezetőedzője a tartalékcsapatnak, az ő munkáját Belényesi Miklós asszisztens-, Téglási Gábor pedig kapusedzőként segíti. A „premier” jól sikerült, hiszen a félbeszakított bajnokság zárótabelláján ötödik helyezett csapatunk legyőzte a másodikként záró Nyírgyulajt. Az első félidő kisvárdai vezetéssel zárult, szünet után nyomban sikerült növelni az előnyt, de a Nyírgyulaj azonnal szépített, majd már nem változott az eredmény.

A fotón: Immár Szabó Balázs irányítja a második számú csapatunk munkáját


A győzelemnél is fontosabb, hogy meccset játszhattak a fiatalok, akiknek a fejlődését árgus szemekkel figyeli a szakmai stáb a továbbiakban is.


EDZŐMÉRKŐZÉS

KISVÁRDA MASTER GOOD II–NYÍRGYULAJ KSE 2–1 (1–0)

Kisvárda: Odincov (Zdenper) – Czene (Lusánszki), Szőr, Avetiszjan, Dankó M. (Vass B.), Deési (Bíró R.), Atamasz (Severnyov), Riznicsenko (Czérna), Khimich, Durueke (Illés G.), Süvöltős (Tóth M.)

Gól: Khymich, Durueke, illetve Terdik


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló