Edzésben az NB III-as csapat is

2021-06-22 11:58:21
Kisvárda FC

A hat távozót egyelőre próbajátékosok helyettesítik, új arca a szakmai stábban is.

A hét elején megkezdte a felkészülést az NB III-as csapatunk is, amely remek tavaszt zárt, és végül a Keleti csoport ötödik helyén végzett. Azóta kiderült, hogy mégsem változik a létszám a harmadosztályban, vagyis 60 csapat alkotja majd labdarúgásunk harmadik vonalát, vagyis az előző évihez hasonlóan húsz együttes alkot majd egy csoportot.

A Kisvárda Master Good II-ben viszont lesznek változások, pontosabban már vannak is, hiszen hat játékos távozott. Ők a következők: Marek Luscsik, Kramár Erik, Lukas Mihalik, Riznicsenko Viktor, Danilo Szavcsenko és Gyüre Tamás – utóbbi visszatért Mándokra. Egyelőre próba- és szerződtetés előtt álló játékosok egészítik ki a keretet.

A szakmai stáb is módosult némileg: Kocsis János segítői között feltűnt a korábbi 46-szoros válogatott labdarúgó Bodnár László, aki az elmúlt két évben az NB I-es csapat mellett dolgozott, mostantól pedig a tartalékcsapat erőnléti felkészítéséért felel. Mellette Csáki Róbert asszisztens-, Petranics Szergej pedig kapusedzőként dolgozik az NB III-asokkal, a masszőr továbbra is Csáki Péter.


A borítófotón: Ők a „régi" harcosok: Vass Ottó (balra) és Abov Avetiszjan is munkába állt


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló