Edzés lesz a vihar után

2019-06-27 15:25:20
Kisvárda FC

A hatalmas eső adta a beszédtémát az öltözőben, szerencsére mindenki megúszta szárazon – FOTÓGALÉRIA A MÉDIATÁRBAN

Hamar elterelődött a szó és a téma a csapat sorsolásáról Kisvárdán, hiszen a 14 óra körül lecsapott ítéletidő következtében szinte nincs is olyan ház a városban, amelyben ne keletkezett volna viharkár. Az emberek az utcákon és a portájukon szedik és seprik a gallyakat, várják a tűzoltókat, hogy a testesebb fákat arrébb tegyék, megszüntetve a közlekedési akadályokat. Nagyon sok háznak megrongálódott a tetőszerkezete (az egyik bevásárlóközponté gyakorlatilag teljesen odalett), több játékosunk is átélt borzalmakat, az egyikőjük által bérelt ingatlanon is kilyukasztotta a tetőt a kidőlt kémény. A Várkerti Sporttelepen is dőltek ki fák, szakadtak le gallyak, kispad fordult ki a helyéről, szakadt le kerítés, van egy kis beázás is az épületben, de összességében nincs nagy baj.

A világvégét sejtető időjárás vitte a szót a délutáni edzésre gyülekező játékosok között – merthogy lesz edzés, a régi centerpálya sínylette meg legkevésbé a vihar pusztítását, ott nincs akadálya a tréning megtartásának. Vezetőedzőnk, Miriuta László is arról beszélt, hogy ilyet ő még nem látott, de azért a sorsolásról is véleményt alkotott.

„Tudomásul kell vennünk, hogy a sorsolás nem kívánságműsor, és előbb-utóbb mindenkivel játszanunk kell – mondta a szokásos mosolyával a szája sarkában Miriuta László. – Annak örülök, hogy hazai pályán kezdünk, egy győzelem lökést adhatna a nehéz sorozatunkhoz. Nálam nincs olyan, hogy döntetlenre játszanánk, mindenki ellen győzni akarunk majd, persze azt is tudom, nem lehet, mindig nyerni.”


Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
2-1
1-1
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-05-15 16:00
OTP Bank Liga, 33. forduló