Edzés az „áció" napján

2022-05-26 18:23:27
Kisvárda FC

A bajnokság utolsó fellépésére készül NB III-as csapatunk. FOTÓGALÉRIA

Ha a hosszúra nyúlt bajnokság végén az utolsó forduló napja, vasárnap a „Vakáció", akkor csütörtökön az „áció" felirat kerülhetett NB III-as csapatunk „tantermének", azaz öltözőjének táblájára. Meglehet, tartalékcsapatunk tagjai úgy várják a zárómeccset, mint iskolában a diákok az utolsó tanítási napot.

Hiába közeledik a végső játéknap, még ezekben a napokban is van mire készülni, hiszen az utolsó napon is lesz „felelet", ami befolyásolhatja, milyen is lesz a bizonyítvány. Javítani már nem tud a jelenlegi jegyén a Kisvárda Master Good II, rontani viszont még igen. Ha az utolsó számonkérésen nem ront a csapat, akkor biztossá válik a hatodik helye, amit még úgy is megszerezhet, ha a szezont záró kérdésre nem tudja a választ, de a rivális sem ad helyes feleletet.

Magyarán, van még mire készülnie a csapatnak, Kocsis János edző pedig a csütörtöki edzésen sem tűrt lazsálást, hiszen bárhogyan is, de az a cél, hogy az NB III-as legénység a Tállya elleni vasárnapi hazai mérkőzésen győzelemmel búcsúzzon az idénytől.


A borítófotón: A csütörtöki edzésen Kocsis János edző (jobbra) Szerhij Hricunak (balra) és Czérna Eriknek is „vezényelt"

Fotó: Ombodi Tamás


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló