Eddig csak nyertünk vele

2019-10-25 19:30:27
Kisvárda FC

Háromból három a mérlegünk a szombati meccs játékvezetőjével.

Előjelnek nem rossz: az a Bogár Gergő vezeti a szombati, Puskás Akadémia elleni mérkőzésünket, akinek a jelenléte mellett az eddig mind a három mérkőzésünket megnyertük. Bogár Gergő vezette a február 2-i, szombathelyi (1–0) és a május 4-i, debreceni (3–1) mérkőzésünket, majd a mostani bajnokság első fordulójában a Paks ellenit (1–0).

Különösen jó hír a küldés játékosunk, Gheorghe Grozav számára, hiszen az ezeken a mérkőzéseken született öt kisvárdai gólból hármat ő szerzett (a további kettőt pedig Horváth Zoltán, aki már a Győr játékosa). Egyiket abból a büntetőből, amit Bogár a három kisvárdai meccsen egyedüliként megítélt – Debrecenben.

Sárga lapból kétszer annyit (tízet) adott kisvárdai játékosnak, mint az ellenfeleknek, Teodorosz Berioszt mindhárom meccsen figyelmeztette, de Felipe kapust is kétszer (Haladás, DVSC).

A 29 éves játékvezetőnek a szombati lesz a 15. NB I-es mérkőzése, amelyen oldalvonali asszisztensként Varga Zsolt és Bornemissza Norbert, az alapvonalaknál pedig két Ádám, Pillók és Radványi segíti majd a munkáját. A tartalékjátékvezető Szert Balázs lesz.


Latest match
Kisvárda Master Good
3-1
1-0
MTK Budapest
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-11-25 14:45
OTP Bank Liga, 14. forduló