Ebből is lehet erőt meríteni

2019-10-25 20:00:14
Kisvárda FC

Harmadik kisvárdai játékosként a legszebb gólok dobogóján, elsőként az élen – VIDEÓK

Ahogy arra számítani lehetett, a Magyar Labdarúgó-szövetség YouTube-csatornáján hétről hétre, ezúttal pénteken közzétett listáján a 9. forduló legszebb góljának csapatkapitányunk, Lucas találatát választották. A más fórumokon is éllovas Lucas a Kaposváron 2–0-ra megnyert mérkőzésen a 34. percben juttatta vezetéshez csapatunkat, mutatós átlövésből.

Ez volt az első kisvárdai gól ebben a bajnokságban, amelyik az aktuális forduló után az élen végzett. De nem az első, amelyik dobogós lett, hiszen Gheorghe Grozav két gólja (a Paks és a ZTE elleni) a második, Tischler Patriké (a Mezőkövesd ellen) a harmadik helyen zárt az aktuális fordulóban.

A védések közé ezúttal nem került kisvárdai, bár Felipe egyik bravúrját (éppen Lucas saját kapujára veszélyes csúsztatása után) el tudtuk volna képzelni a dobogón.

Az összetett verseny (honlapunk 5, 3 és 1 ponttal jutalmazza az egyes fordulók dobogósait az MLSZ által közzétett rangsor alapján) éllovasai és a kisvárdai helyezettek az alábbiak.

Legszebb gólok: 1. Cseri Tamás (Mezőkövesd) 9 pont, 2. Gheorghe Grozav (Kisvárda Master Good) 6, 3. (nyolcadmagával) Lucas 5, 17. (nyolcadmagával) Tischler Patrik (Kisvárda Master Good) 1

Legnagyobb védések: 1. Nagy Sándor (DVSC) 14, 4. (másodmagával) Felipe (Kisvárda Master Good) 9

A 9. forduló legszebb góljai:


A 9. forduló legnagyobb védései:



Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló