Duplázott a triplázó

2020-09-15 16:27:24
Kisvárda FC

Két fórumon is találni kisvárdai játékosokat a forduló válogatottjaiban.

Ha jó az eredmény, és akadnak jó egyéni teljesítmények, akkor természetes, hogy a forduló válogatottjában is találni kisvárdai neveket. Így volt ez az OTP Bank Liga negyedik (de még csak mindig második teljes) játéknapja után is, amikor a Nemzeti Sport és a csakfoci.hu álomtizenegyébe is került játékosunk.

Egy valaki mindkettőbe. Nem nehéz kitalálni, hogy az újpesti 4–2-es győzelem alkalmával egy gólig és három gólpasszig jutott Claudiu Bumbától van szó. Rajta kívül a Nemzeti Sport válogatottba be középső védőnket, Niko Datkovicot. A NS osztályzatokkal, a csakfoci szövegesen értékel. Az országos sportnapilap Bumba teljesítményét 8-asra (rajta kívül a ferencvárosi Tokmac Nguen és a honvédos Gazdag Dániel érdemelte ki ezt a kalkulust – előbbi lett a forduló játékosa), Datkovicét 7-esre méltatta, míg a csakfoci román játékmesterünk beválogatását ezzel magyarázta: Ő szerzett vezetést a csapatának, miután 14 méterről kilőtte a jobb alsót. Ezt követően sem tudták tartani, amit jól bizonyít, hogy a következő három gólnál ő volt az előkészítő.

A csakfoci.hu válogatottja a 4. fordulóba teljesítményei alapján: Szappanos (Mezőkövesd) – Mezgrani (Bp. Honvéd), Karnyicki (Mezőkövesd), Neszterov (Mezőkövesd), Görgényi (Zalaegerszeg) – Nego (Mol Fehérvár FC), Bumba (Kisvárda Master Good), Gazdag (Bp. Honvéd), Bedi (Zalaegerszeg) – Tokmac (Ferencváros), Boli (Ferencváros).

A Nemzeti Sport által összeállított válogatott, 4. forduló: Szappanos (Mezőkövesd) – Nego (Mol Fehérvár FC), Datkovic (Kisvárda Master Good), Gergényi (Zalaegerszeg) – Gazdag (Bp. Honvéd), Bumba (Kisvárda Master Good) – Ugrai (Bp. Honvéd), Tokmac (Ferencváros), Bedi (Zalaegerszeg) – Perosevic (Újpest), Boli (Ferencváros).

Az InStatnál nincs kisvárdai játékos a forduló válogatottjában. Az egyes kategóriák legjobbjai között Lucas és Fernando Viana neve tűnt fel. Csapatkapitányunk ötödik lett a sikeres passz és a sikeres támadópassz kategóriában is, egyaránt 64-es értékkel. A brazil támadó pedig a harmadik legtöbb (4) szabálytalanságot szenvedte el, igaz, az elkövetett szabálytalanságok terén is „jeleskedett”, ott holtversenyes első lett, öt faulttal.


next match
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-02 19:30
OTP Bank Liga, 15. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
3-1
1-0
MTK Budapest
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-11-25 14:45
OTP Bank Liga, 14. forduló