Duplán a válogatottban

2020-06-12 16:49:54
Kisvárda FC

Két kategóriában is kisvárdai játékos volt a forduló legjobbja az InStatnál.

Keddi gólszerzőnk, Fernandi Viana két fórumon is bekerült a hétközi, 28. forduló válogatottjába. A brazil támadót a Nemzeti Sport és a csakfoci.hu is beszavazta a játéknap legjobbjai közé.

Az NS-nél így fest a forduló válogatottja:


A csakfoci.hu így állította össze a 28. forduló legjobbnak vélt csapatát:

Tujvel (Bp. Honvéd) – Osváth (Paks), Katanec (Zalaegerszeg), Risztevszki (Újpest), Poór (Paks) – Simon K. (Újpest), Nwobodo (Újpest), Bertus (Paks), Nagy D. (Mezőkövesd) – Viana (Kisvárda Master Good), Ugrai (Bp. Honvéd).

Viana beválogatását így indokolta a szakportál: „Nagy kedvvel futballozott a brazil támadó. Az első félidő közepén Gosztonyi pontos beadását követően ő szerzett vezetést fejjel a kisvárdaiaknak. A 40. percben egy szép támadás végén az utolsó pillanatban akadályozták őt meg a védők az újabb gól megszerzésében.”

Ugyan az InStat értékindexei alapján nincs kisvárdai futballista a forduló álomcsapatában, de két kategóriában is mi adtuk a listavezetőt. Lucas a sikeres támadópasszok műfajban zárt az élen, 53-as értékkel nagy fölénnyel, kilenccel előzte meg a holtversenyben második Kinyik Ákost (DVSC) és Hangya Szilvesztert (Mol Fehérvár FC). Csapatkapitányunk előre passzolási mutatója is igen hatékony volt, hiszen 90 százalékos pontossággal osztogatta a labdát, mindössze hat elrontott átadása volt.

A sikeres kulcspasszokat tekintve pedig Kovácsréti Márk hibátlanul teljesített, mindhárom ilyen jellegű átadása célba ért – ezzel ő lett ezen a téren a forduló legjobbja.


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló