Dupla MTK-verés a Várkertben

2019-11-16 19:38:52
VLA

Utánpótláshíradó: A kisebbek kétgólos hátrányból arattak komoly győzelmet – VIDEÓ is

Már kezdtük elszokni attól, ami a bajnokság elején rendszeres volt, és amely útra az MTK elleni szombati mérkőzéseken visszatértek az élvonalban újonc akadémiai „középsőseink”. Az U15-ösök kiélezett mérkőzésen szerezték meg a három pontot, a győztes gólt akkor jegyezte a sérüléséből felépült Puporka Dávid, amikor a kiesebbek még kétgólos hátrányban voltak. Ám az U14-esek is magukhoz tértek, még szünet előtt szépítettek, a második játékrészben pedig lehengerlő játékkal szerezték meg a győzelmet.


MLSZ U15 I. OSZTÁLY, 13. FORDULÓ

Várda LA–MTK Budapest 1–0 (1–0)

VLA: Popovych – Ténai, Adu, Juhász Dávid, Vojtkó, Lukecha, Kosovshchuk (Romanchuk), Chepkanych (Napuda), Babych, Puporka, Ivanicja (Jávor A.). Edző: Révész Csaba

Gól: Puporka

Révész Csaba:Nagyon értékes győzelmet arattunk. Képzett, jó csapat ellen nagyszerű kapusteljesítménnyel és alázatos mezőnymunkával sikerült felülmúlnunk az MTK-t. Mindkét csapat számára adódott több lehetőség a nagyobb különbségű győzelem megszerzésére. Büszkék vagyunk erre a győzelemre, erre a teljesítményre.

MLSZ U14 I. OSZTÁLY, 13. FORDULÓ

Várda LA–MTK Budapest 5–2 (1–2)

VLA: Révész Barnabás – Dócs, Tenkach, Kovács K., Rózsa S. (Ésik Á.), Kereszti, Gégény (Scsadej), Babjak (Krisztián A.), Kozík, Racskó (Kőrizs Á.), Veress M. Edző: Deák Béla

Gól: Scsadej 2, Kereszti, Racskó (11-esből), Ésik Á.

Deák Béla:Az eddig látottak alapján az MTK játszotta a legjobb és leggyorsabb futballt az ellenfeleink közül, amivel alaposan meggyűlt a bajunk. Az első fél órában nehezen találtuk meg a játékuk ritmusát, és kétgólos hátrányba kerültünk. Majd egy szép támadás végén szerzett góllal még a szünet előtt visszajöttünk a mérkőzésbe. A szünetben rendeztük a sorokat, és az eredmény szempontjából magabiztosan nyertük meg a találkozót, de játékban sokat kell még fejlődnünk. Pozitívum a második félidőben mutatott mentalitás, valamint az, hogy egy ilyen nagy iramú meccset is végig bírtuk fizikálisan. Néhány gól igen szépre sikeredett, és örülök neki, hogy a kispadról beszállók ismét tudtak segíteni. Gratulálok a csapatnak!



Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló