Dupla annyi gól, mint pont

2019-09-22 18:58:25
VLA

Utánpótláshíradó: A veretlenség megmaradt, a százszázalékos mutató viszont nem.

A legkisebbek meccsei maradtak vasárnapra korosztályos csapataink hétvégi fellépései közül, így az U12-esek és az U13-asok zárták a sort, Mezőkövesden. A nagyobbak gond nélkül nyertek, a kicsik viszont botlottak egy aprót, persze, ők sem nyerhetnek meg minden meccset, ráadásul jól is futballoztak, csak büntetőből kaptak gólt.

Csapataink így nyolc gólt szerezve négy ponttal gazdagodtak a Matyóföldön, és továbbra is veretlenek a bajnokságban, igaz, már csak az U13-asok százszázalékosak.


MLSZ U13 I. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 3. FORDULÓ

Mezőkövesd Zsóry FC–Várda LA 1–7 (1–3)

VLA: Tóth M. – Badari, Kun Á., Gergely B., Siksai, Kozma Zs., Milik, Tercza, Molnár Milán, Kertész P., Kancsij. Csereként léptek pályára: Babati, Sztojka, Kovács D., Perpék, Laczai. Megbízott edző: Sipos Tamás

Gól: Kun Á. 2, Tercza 2, Siksai 2, Perpék

Sipos Tamás: – Habár már a negyedik percben kétgólos előnyt szereztünk játékunk kapkodó, pontatlan, dekoncentrált volt. A szünetben a fiúk saját hibáikra világítottak rá és hellyel-közel sikerült is korrigálniuk, így megérdemelt a győzelmünk. Tovább kell haladni a Virágh Pista bácsi által kijelölt úton!


MLSZ U12 I. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 3. FORDULÓ

Mezőkövesd Zsóry FC–Várda LA 1–1 (0–0)

VLA: Korbács – Ablonczy, Polyák Z., Buda M., Hodovanets, Pfajfer, László Á., Máté Cs., Pekarik. Csereként léptek pályára: Juhász G., Józsa-Vince, Ivánkó, Horvat A., Erdős. Edző: Erős Gábor

Gól: Buda M.

Erős Gábor: – Érdekes játék a foci, a három eddig lejátszott mérkőzésünkön talán most teljesítettünk a legjobban ls a legérettebben, ennek ellenére meg kellett elégednünk az egy ponttal. Dicséret illeti a srácaimat, mindent megtettek a győzelemért, jól játszottak, de egy picit a szerencsével hadilábon álltunk, és az ellenfél kapusa is remek napot fogott ki. Jönnek az újabb feladatok, hétfőtől már arra koncentrálunk.


A fotón: Kun Ákos (balra) két góllal gyarapított az U13-asok termését


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló