Dupla a Fradival és a DEAC-cal

2024-05-23 21:19:01
VLA

A szombati program négy meccset tartogat akadémiai csapataink számára, de csak két klub alakulatai ellen. BEHARANGOZÓ

Pénteken pályára lépő korosztályos csapataink a Vasas Kubala Akadémiával dupláznak, a szombatiak pedig a Ferencvárossal és a Debreceni EAC-cal. A Fradi ellen kettőző csapataink közül a 14 meccs óta veretlen U19-eseink abban az esetben lehetnek bronzérmesek, ha nyernek az idegenben 3–0-ra legyőzött rivális ellen, és az Újpesten játszó DVSC maximum egy pontot szerez. Az U16-osok utaznak a zöld-fehérekhez, számukra a jövő is hét tartogat egy – Diósgyőr elleni hazai – mérkőzést.

A legkisebbek közül az U13-asok a bajnokság utolsó meccsét játsszák a DEAC-cal, míg az U12-esek még a jövő héten is fellépnek még – Egerben.


MLSZ ORSZÁGOS U19 KIEMELT, 22. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (5.)–Ferencvárosi TC (7.)

Kornutjak Volodimir, a VLA edzője: – Csak magunkat okolhatjuk azért, hogy szerdán nem tudtuk legyőzni a Paksot, az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést. A helyzetek azonban kimaradtak, a futball törvényszerűsége pedig az, ha nem rúgod, akkor kapod a gólt. Nagyon szeretnénk a bronzérmet, de az utóbbi hazai döntetlenek miatt már nincs a saját kezünkben annak megszerzése. Esélyünk akkor lehet, ha a bajnokság utolsó mérkőzésén legyőznénk a Ferencvárost, ez nem lesz könnyű, de azon leszünk, hogy sikerüljön.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT, 21. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Ferencvárosi TC (3.)–Várda LA (8.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Ahhoz a Ferencvároshoz látogatunk, amely fizikálisan nagyon erős, masszív csapat és szervezetten futballozik. Akkor lehet esélyünk a jó eredmény elérésére, ha ötletes megoldásokkal eltüntetjük a fizikai különbséget és támadásban kreatívak leszünk, gólokat kell tudnunk szerezni. Egyéni és csapatszinten is a legjobbunkat kell nyújtani ahhoz, hogy képesek legyünk a pont vagy pontok szerzésére.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 27. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA–Debreceni EAC

Oláh Levente, a VLA edzője: – Az idény utolsó bajnoki mérkőzése következik, a DEAC-ot fogadjuk. Ellenfelünk stabilan védekezik, ebből adódóan kevés gólt kap, ezért a kínálkozó lehetőségeinket kíméletlenül ki kell majd használni, mivel nem sok lesz belőlük. Hazai pályán nem lehet más célunk, győztesen szeretnénk búcsúzni a bajnokságtól.MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 27. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA–Debreceni EAC

Baksa Zoltán, a VLA edzője: – Hazai környezetben a DEAC-ot látjuk vendégül, és ahogyan eddig, most is mindent meg fog tenni a csapat, hogy a jó játék mellett eredményesen hagyjuk el a játékteret.
A borítófotón: A VLA U16-os csapata számára a bajnokság utolsó idegenbeli mérkőzése következik


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló