Dunántúli NB II-esek várnak ránk

2021-01-11 20:30:13
Kisvárda FC

Ha túljutunk a Soroksáron, messzire kell utaznunk az újabb mérkőzésért a Mol Magyar Kupában.

A Kecskéd (10–0) és a Kecskemét (1–0) kiejtése után a február 9-11-i versenynapok valamelyikén az NB II-es Soroksár vendégeként lép pályára a Mol Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért csapatunk, a Kisvárda Master Good. Hétfő este, az M4 Sport élő adásában közvetített sorsolásán az is kiderült, hogy továbbjutás esetén mely csapatok közül kerülhet ki az ellenfelünk a nyolcad-, illetve azt követően esetleg a negyeddöntőben is.

Nos, a sorsolás első részében kiderült, hogy amennyiben továbbjutunk, akkor az NB II-es Pécsi MFC–Haladás párharc győztesével találkozunk. És biztos, hogy megint idegenben, hiszen alacsonyabb osztályú csapat lesz a riválisunk.

A folytatásban a negyeddöntők ágait is elkészítették, amelyből kiderült, hogy a Pécsi MFC–Haladás/Soroksári SC–Kisvárda Master Good négyes továbbjutója a Tiszafüred–Zalaegerszeg/III. Ker. TVE–Budapest Honvéd legjobbjával méri össze az erejét a négy közé jutásért. Az tehát biztos, hogy NB I-es csapattal leghamarabb az elődöntőbe jutásért találkozunk, ha eljutunk odáig, az lehet a kupasorozatban az első hazai meccsünk is. De ez még nagyon messze van.

Egyelőre a Soroksár elleni párharcon legyünk túl! No, meg a bajnoki rajton.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló