Dunántúli kalandozások

2021-02-19 07:09:52
Kisvárda FC

A szombati indulás után csak a jövő szombati meccset követően tér haza csapatunk.

A hétközi újabb havazás ismételt próbatétel elé állította a Várkerti Sporttelep létesítményhelyzetét, de egyetlen edzés sem maradt el az utánpótlásnál és a felnőtteknél sem. Utóbbiak a stadion centerpályáján gyakoroltak, miután a pályafűtésnek és a szorgos kezeknek köszönhetően mostanra játékra alkalmassá vált a játéktér.

Tekintve, hogy hét napon belül három tétmérkőzést játszik a Dunántúlon a csapatunk, szombaton felkerekedik, és nem is tér haza a fellépések között. Előbb a vasárnapi paksi bajnokira utazik a csapatunk, amely a meccset követő éjszakát is ott tölti, onnan hétfőn a szerdai kupameccs helyszíne, Szombathely felé veszi az irányt, ahonnan csütörtökön indul majd vissza Budapestre, hogy készen álljon a február 27-i, Budafok elleni idegenbeli bajnokira. A nagy távolságok és a sűrű menetrend, valamint a regeneráció fontossága miatt nem lenne értelme annak, hogy a mérkőzések között visszatérjen a csapat Kisvárdára. Az utazások mellett az egyes helyszíneken az edzéslehetőség is biztosított lesz.

Mindenki abban bízik a csapat körül, hogy a túrával járó jelentős költségek az eredményesség tekintetében térülnek majd meg.


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló