Döntetlent játszott a Kisvárda II

2023-08-30 16:34:31
Kisvárda FC

Tartalékcsapatunk a DEAC vendége volt – EDZŐI ÉRTÉKELÉSSEL.

NB III ÉSZAKKELETI CSOPORT: 5. FORDULÓ

DEBRECENI EACKISVÁRDA MASTER GOOD II 2–2 (2–1)

Debrecen, Dóczy utcai Sportcampus. V.: Lovas L.

DEAC: Tóth D. – Soltész J., Újvárosi Á., Vincze Á., Tóth S., Sándor T., Batta (Tochukwu, 60.), Wente (Kónya M., 70.), Bényei B., Lakatos B., Lénárt (Al-Sheraji, 60.). Edző: Urbin Péter

KISVÁRDA II: B. Ponomarenko – Kozacsuk (Szirota, a szünetben), Rubus, R. Stefan – Simon M., Bliznjuk, N. Ponomarenko (Králik P., 91.), Sikorszki – Puporka (Ésik Á., 70.), Kristófi, Honcsar. Edző: Csernijenko Ruszlan

Gólszerző: Vincze Á. (öngól, 0–1) a 22., Vincze Á. (1–1) a 36., Sándor T. (2–1) a 44., Puporka (2–2) a 62. percben


22. perc: Puporka ugratta ki Kristófit, aki lefutotta védőjét, majd a menteni igyekvő Vincze Ákos 15 méterről saját kapujának bal alsó sarkába lőtte a labdát. Öngól, 0–1.

36. perc: Baloldali szögletet végeztek el a hazaiak, a beívelést Lakatos Benjámin fejelte le a földre, majd a kapu elé berobbanó Vincze Ákos két méterről a kapuba kotorta a labdát, 1–1.

44. perc: Hazai kiugratást követően került helyzetbe ellenfelünk, de ekkor még Borisz Ponomarenko védett, a kipattanóból azonban az érkező Sándor Tamás a kapu jobb alsó sarkába lőtte a labdát, 2–1.

62. perc: Remek támadásvezetés után Puporka tálalt a jobb oldalon felfutó Kristófihoz, aki levitte az alapvonalig a labdát, majd középre adott, az érkező Puporka pedig 5 méterről a hálóba fejelt, 2–2.

Csernijenko Ruszlan: A jó erőkből álló DEAC ellen jó mérkőzést játszottunk. Kevés volt a folyamatos játék, inkább a küzdelem dominált. Elkerülhető gólokat kaptunk, de a csapat küzdött végig, és a második félidőben közel álltunk a győzelem megszerzéséhez is, de voltak olyan pillanatok, amikor a DEAC pontrúgásai veszélyesek voltak. Összességében értékes pontot szereztünk.

YouTube-csatornánkon ÉLŐ-ben közvetítjük a mérkőzést.


Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le videóinkról.


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő