Dobogóközeli és címvédő riválisok

2023-10-13 16:18:22
VLA

A Várda LA hét csapata közül öt hazai környezetben szerepel szombaton. BEHARANGOZÓ

A hétből öt csapatunk itthon játszik a hétvégén – a kiemelt bajnokságokban szereplő Várda LA-legénységek közül a Győrbe és Szombathelyre, tehát jó messzire látogató U19-esek és U14-esek szerepelnek idegenben. Az ellenfelek között több olyan is van, amely élcsapatnak tekinthető, az U16-osok pedig egyenesen a címvédő ellen lépnek pályára.


MLSZ ORSZÁGOS U19 KIEMELT, 7. FORDULÓ

Szombat, 10.00: ETO FC Győr (3.)–Várda LA (8.)Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Ismét idegenben játszunk, eddig nem voltunk eredményesek otthonunktól távol, ezen szeretnénk most változtatni. Remek riválishoz látogatunk, azt várom a csapat minden egyes tagjától, hogy fegyelmezetten, koncentráltan játsszon, ha pedig sikerül gólokat is szereznünk, akkor nem üres kézzel térnénk haza.MLSZ ORSZÁGOS U17 KIEMELT, 6. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (10.)–Puskás Akadémia FC (3.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője:Az egyik bajnokesélyes csapat látogat hozzánk, utánpótlás szinten jó mérkőzésre van kilátás. Már vártuk nagyon, hogy újra itthon játszhassunk bajnoki mérkőzést. Ott szeretnénk folytatni, ahol az előző bajnokit befejeztük, ugyanazt a mentalitást, egységességet és győzni akarást akarjuk képviselni, minimálisra csökkentve a hibák számát. Az első győzelmünket a bajnokságban meg kell szerezni, ezért mindent meg fogunk tenni! Sérülés és eltiltott is van, ezért nem mindenkire számíthat a szakmai stáb.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT, 6. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (8.)–DVSC (4.)

Márton István, a VLA edzője:A tavalyi bajnokcsapattal találkozunk, tisztában vagyunk vele, hogy nem nézünk könnyű mérkőzés elé. Az utóbbi két idegenbeli meccsünk jól sikerült, egyre inkább kezdünk csapattá érni és taktikailag is egyre többet kapok vissza a gyakoroltakból. Hazai pályán mindenképpen szeretnénk begyűjteni a három pontot!MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT, 7. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (4.)–Diósgyőri VTK (10.)

Törtei Tamás, a VLA edzője:Remélem, már nem kell foglalkoznunk a hozzáállással és az alázattal. Ez alap kell, hogy legyen és játékban kell fejlődnünk. Az edzéseken nagyon szép megmozdulásokra vagyunk képesek, már csak át kell vinni a mérkőzésekre.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT, 7. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Illés Akadémia-Haladás (10.)–Várda LA (7.)

Katona György, a VLA edzője:Hosszú út vár ránk, de úgy fogjuk fel, hogy ezek a túrák is a csapategységet kovácsolják. Az utolsó meccsünk nem jól sikerült, úgyhogy mindenképpen javítani szeretnénk. Bátor és mindenre elszánt játékosokat akarunk látni a pályán, minden szegmensben.
MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 7. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA–Eger LS

Oláh Levente, a VLA edzője:A múlt héten nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, remélem, ezt át tudjuk menteni erre a mérkőzésre is, és szeretném, ha állandósulna ez a jó játék. Bizakodásra adhat okot, hogy három új játékosomat is csatasorba állíthatom. A hétközi gyakorlások során jól nézett ki a csapat, így minden adva van ahhoz, hogy hazai pályán szép játékkal, győzelmet ünnepeljünk a hármas sípszó után.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 7. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA–Eger LS

Baksa Zoltán, a VLA edzője:Szombaton valószínűleg védekezésre berendezkedő csapat ellen fogunk futballozni. A mérkőzés elejétől a végéig maximális koncentrációt várok el mindenkitől. Csökkentenünk kell a legutóbbi mérkőzésen vétett ki nem kényszerített hibáink számát technikailag és taktikailag egyaránt, ha ezekre odafigyelünk, nem lehet probléma.
A borítófotón: A felcsúti bravúr után hazai pályán is nagy csata vár U16-os csapatunkra


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló