Diósgyőr, Fradi, Sajóvölgye – Hertha

2023-09-29 12:54:06
VLA

A berlini szakmai út miatt három korosztályos meccset elhalasztottunk, de négy csapatunk így is pályára lép. BEHARANGOZÓ

A kiemelt korosztályos bajnokságokban szereplő hét utánpótláscsapatunk közül szombaton csak négy lép pályára, hiszen a Várda LA három alakulatának (U17, U16, U15) több játékosa és stábtagja szakmai úton vesz részt Berlinben, a Herthánál, így az ő mérkőzéseiket elhalasztották.

A pályára lépő legidősebb, U19-es korosztályunk, valamint a három legkisebb korcsoportos csapatunk közül az U13-asok és az U12-esek szerepelnek hazai környezetben – a Diósgyőrben fellépő legnagyobbak mellett a Ferencvárosnál játszó U14-esek idegenben játszanak.


MLSZ ORSZÁGOS U19 KIEMELT, 5. FORDULÓ

Szombat, 11.30: Diósgyőri VTK (8.)–Várda LA (5.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Szervezett csapattal találkozunk, amely tudatos futballt játszik. Nekünk egyetlen célunk van, hogy végre idegenben is eredményesek legyünk, ehhez maximális teljesítményt kell nyújtani mindenkinek támadásban, védekezésben és csapatszinten is. Reménykedünk a jó szereplésben.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT, 5. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Ferencváros (7.)–Várda LA (8.)

Katona György, a VLA edzője:Újabb idegenbeli fellépés következik, ráadásul a nagymúltú Ferencváros ellen. Bízunk benne, hogy amit az elmúlt két meccsen produkáltunk játékban, azt tovább tudjuk folytatni. Szeretnénk védekezésben is fejlődni és otthonunktól távol is kevés gólt kapni, de ehhez kellenek az extrák hátul is. Ha így lesz, biztos vagyok benne, hogy ponttal, pontokkal térünk haza.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 5. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA–Sajóvölgye Focisuli

Oláh Levente, a VLA edzője: – Jól ismerjük a hétvégén hozzánk látogató ellenfelünket, zártan, a saját kapujuk előterét megszállva védekezik. Nem egyszerű az ilyen csapatok ellen játszani, de bízom benne, hogy a játékosok megoldják ezt a feladatot. Az egész mérkőzésen dominálnunk kell, és tudatos játékkal, szeretnénk győzelmet ünnepelni a mérkőzés végén.MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 5. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA–Sajóvölgye Focisuli

Baksa Zoltán, a VLA edzője: – A hétvégi mérkőzésre is a megszokott heti ritmusban készülünk, véleményem szerint a csapat fejlődése jó úton halad, amit hétvégén koncentrált, jó játékkal és további pontokkal szeretnénk kamatoztatni.


A borítófotón: Az U19-es csapat a legutóbbi gólerős formáját szeretné mutatni


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló