Díjeső a Várda Kupán

2019-01-24 19:34:32
VLA

Az elmúlt hétvégén tovább folytatódtak a Várda Labdarúgó Akadémia által szervezett teremtornák.

Ezúttal az U 11-es korosztály csapatai mérkőztek meg egymással a Vári Emil Általános Iskola tornacsarnokában. A rendkívül magas színvonalú tornán, a környező országok mindegyike képviseltette magát. Kárpátaljáról négy, Romániából egy és Szlovákiából három csapat fogadta el a meghívást a Várda Kupa nemzetközi utánpótlás teremtornára. Akadémiánk U11-es korosztálya két csapattal vett részt a tornán, Várda LA Piros és Várda LA Fehér néven.

A fehérek a döntőbe jutottak, és ott 2–0-ra legyőzték a Kassa csapatát, ezzel megnyerték a tornát, míg a bronzmérkőzésen a pirosak a Munkácstól szenvedtek 4–1-es vereséget.

A végeredmény: 1. Várda LA Fehér, 2. FC Kassa (szlovákiai), 3. FK Munkács (kárpátaljai), 4. Várda LA Piros, 5. Sdjussor Ungvár (kárpátaljai), 6. Zemplín Mihalovce (szlovákiai), 7. Olimp Ungvár (kárpátaljai), 8. Slavoj Trebisov (szlovákiai), 9. Kinder Carei (romániai), 10. FC Szilce (szlovákiai).

Különdíjasok. A legjobb kapus: Kovács Olivér (Várda LA Fehér). A legjobb mezőnyjátékos: George Marcalenko (FC Kassa). Gólkirály: Fedor Godovanec (FK Munkács), Ivánkó Ferenc (Várda LA Fehér) és Maxim Biszaga (Várda LA Fehér) 5-5 góllal.

Szabó István, edző: – Nagyon színvonalas nemzetközi tornát sikerült megszerveznünk és lebonyolítanunk. Ezek a megmérettetések fontosak a játékosaink fejlődésének a szempontjából. A teljesítményünkről annyit, hogy erőben és akaratban minden csapat fölé tudtunk kerekedni a mérkőzéseinken, ez nagyon dicséretes. Játékban viszont még nagyon sok tanulnivalónk van, akár a tornán részt vevő egy-két csapattól is.next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló