Délutáni 0–3, esti 3–0

2023-03-23 22:41:56
Kisvárda FC

Mario Ilievszki jutott szóhoz játékosaink közül a csütörtöki válogatott programban.

Két olyan csapat is pályára lépett a válogatott „ablak" nyitányán, csütörtökön, amelybe kisvárdai futballista is meghívást kapott.

Délután Észak-Macedónia U21-es legénysége játszott semleges helyszínen, a törökországi Belekben Lettország ellen. A macedónok kezdő tizenegyében – csapatkapitányként – ott volt játékosunk, Mario Ilievszki is. Észak-Macedónia csapatában mindenki egy félidőnyi lehetőséget kapott, Ilievszki is lejött a pályáról szünetben. Akkor 1–0-ra vezettek, végül 3–0-ra nyertek a lettek. Szombaton Finnország lesz Ilievszkiék ellenfele.

Ahogy jeleztük, csatárunk Jasmin Mesanovic akár az Inter sztárjának, Edin Dzekónak az oldalán is kezdhetett volna a bosnyákok esti, Izland elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőjén. Ez annyiban valósult meg, hogy mindketten a kispadon kezdték a mérkőzést. És ott is fejezték be, ahogy Dzeko, úgy Mesanovic sem állt be, a bosnyákok végül 3–0-ra nyertek (első két góljukat a Milan játékosa, Rade Krunic szerezte), így önbizalommal felvértezve készülhetnek a szlovákok elleni vasárnapi folytatásra.


A borítófotón: Mario Ilievszki (felső sor, balról a harmadik) az északmacedón U21-es válogatottban jutott szóhoz csütörtökön


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő