„Dél” északra tart

2019-07-19 11:01:53
Kisvárda FC

A csatár szép emlékekkel, a majdani visszatérés reményében távozik.

Három és fél év után távozik csapatunktól Délczeg Gergely, akivel közös megegyezéssel bontott szerződést a klubvezetés. A 31 éves támadó a hét elején Dorogon vett részt edzéseken, amelyek után szóban mindenben megegyezett az észak-magyarországi NB II-es csapattal.

„Hálás vagyok, hogy itt tölthettem ezt a három és fél évet, nagyon sokat kaptam a várostól, a klubtól és a szurkolóktól is – mondta búcsúképpen Délczeg Gergely, miután elköszönt eddigi csapattársaitól is. – Sajnálom, hogy így alakult, én sem úgy terveztem, hogy ennyi sérülés nehezíti meg a helyzetemet. Felépültem, és bár új helyen találhatom meg a számításomat, szép emlékeket viszek magammal. Kisvárdán kaptam meg a lehetőséget arra is, hogy edzőként gyerekekkel foglalkozzak, nem tartom kizártnak, hogy visszatérek még edzőként ide, de még szeretnék a pályán is bizonyítani.”

A kisvárdai játékosként két műtéten is átesett Délczeg Gergely 33 NB II-es meccsen jutott szóhoz a csapat színeiben, ezeken öt gólt szerzett. Tagja volt a kisvárdai labdarúgás történetében első alkalommal az élvonalba jutott csapatnak, részese volt a Magyar Kupában az akkori háromszoros címvédő Ferencváros legyőzésének. Köszönjük neki, amit a klubért tett, további pályafutásához sok sikert kívánunk!


next match
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-16 15:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-2
0-1
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló