Debrecenben lesz a hétfői meccs

2023-08-17 14:15:04
Kisvárda FC

A két csapat elcserélte a hétfői és a december eleji mérkőzésének pályaválasztói jogát.

Hiába vetettünk be minden kézi és gépi erőt, valamint a szakterületén az ország legjobbjainak számító szakembereket, nem került olyan állapotba a Várkerti Stadion játéktere, hogy azon méltó körülmények között meg lehessen rendezni az augusztus 21-ére kiírt DVSC elleni hazai bajnoki mérkőzésünket. Megkeresésünkre a debreceni klub képviselői hozzájárultak ahhoz, hogy a két csapat felcserélje a pályaválasztói jogot, amit a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága is jóváhagyott, így változatlan időpontban, augusztus 21-én, hétfőn 20.15-től a debreceni Nagyerdei Stadionban lépünk pályára az OTP Bank Liga negyedik fordulójában. Mindez azt is jelenti, hogy a két csapat december 1-3-i hétvégére, eredetileg Debrecenbe kiírt mérkőzését Kisvárdán rendezik majd, a harmadik körben (április 5-7.) pedig az eredeti kiírás szerint újfent mi leszünk a házigazdák.

A pályánkat ért bakteriális fertőzés miatt felmerült az azonnali gyepcsere lehetősége is, de ez veszélyeztette volna a szezonunkat, egyben csapatunk eredményességét is, ezért a szakemberek úgy döntöttek, hogy a szeptember 1-jei Újpest FC elleni hazai mérkőzésünkig játékra kész állapotba lehet hozni a pályát, utána folyamatos karbantartás mellett „éljük túl” a mostani bajnokságot, és 2024 nyarán kerül sor a teljes felújításra.

A jövő héten így kétszer lépünk idegenben pályára, hétfőn Debrecenben, szombaton 17.45-től pedig Diósgyőrben.

A bizonytalanság miatt a jegyértékesítés nem is kezdődött meg, ám szurkolóink a 2023-2024-es idényre szóló bérleteket továbbra is meg tudják vásárolni a Csillag utca 33. szám alatt szurkolói shopban.


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő