Dajka László a Honvédnál folytatja

2020-05-03 13:12:24
Kisvárda FC

A kisvárdai csapatot két ciklusban irányító edző játékoskorszaka legmeghatározóbb klubjánál dolgozhat.

A Kisvárda Master Good felnőtt csapatánál február 6-ig a vezetőedzői szerepkört betöltő, azt követően az akadémiánkon dolgozó Dajka László szombaton maga kérte szerződése felbontását. Az okokra vasárnap derült fény, amikor is bejelentették, hogy Dajka László visszatér a Budapest Honvédhoz, feladata szerint a Pisont István vezette edzői stábnak lesz a tagja. Korábbi vezetőedzőnk kisvárdai megbízatása úgy szólt, hogy amennyiben a felnőttfutballból kap ajánlatot, akkor nem gördítünk akadályt a távozása elé.

Így aztán a játékos pályafutása első (Kisvárda) csapata után annál a klubnál (Honvéd) is dolgozhat a korábbi 24-szeres válogatott és ötszörös bajnok labdarúgó, amely a leginkább meghatározó volt karrierje során. Dajka László kispesti megbízatása 2021. június 30-ig szól.

A 61. születésnapját a napokban, április 29-én ünneplő Dajka László edzőként 2018 nyarán érkezett Kisvárdára, előbb a 2019 tavaszi szezon végéig, majd 2019. szeptemberétől idén februárig dolgozott a felnőttcsapatnál, a köztes időszakban, illetve februártól mostanáig az akadémiánkon tevékenykedett, az egyéni képzésekért felelt. Dajka Lászlónak köszönjük az itt töltött időszakban végzett munkáját, további szakmai tevékenységéhez sok sikert, a magánéletében pedig jó egészséget kívánunk!


Fotó: honvedfc.hu


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló