Csúcsrangadó is a programban

2023-04-21 14:09:57
VLA

A Várda LA U17-es csapata listavezetőként a második helyezettet fogadja. BEHARANGOZÓ

Első a másodikkal – a bajnoki hajrá kezdetén is csúcsrangadónak nevezhető az ilyen összecsapás. Nem minden múlik rajta, de elég sok, és listavezető U17-es csapatunk a tabellán őt követő Fehérvár elleni meccsét követően is megtartaná vezető helyét, ha lehet, akkor úgy, hogy tovább növeli pontelőnyét.

Az U19-es csapatunk is az elsőségért van versenyben a rájátszásban, hogy reális maradjon a remény a B csoport megnyerésére, ahhoz ki kell javítani a békéscsabai botlást. U15-öseink a listavezető DVSC legyőzése után szerdán pótolt meccsen kaptak ki Felcsúton, most a Pécs ellen javíthatnak, míg az U14-esek négy veretlenül megvívott meccs után játszanak „helyosztót” az előttük álló MTK-val – ugyancsak hazai környezetben. A szombaton fellépő csapataink közül csak az U13-asok és az U12-esek látogatnak idegenbe, rájuk is nehéz erőpróba vár Egerben.


MLSZ ORSZÁGOS U19 B CSOPORT (9-16. HELYÉRT), 8. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (2.)–Bene Ferenc LA (7.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Hasonló stílusban játszó ellenfél érkezik hozzánk, mint amilyen szerdán a Békéscsaba volt. Ismerjük a Kaposvárt, kétszer játszottunk vele idegenben, most végre itthon. Fel kell használnunk a hétközi meccsen elszenvedett vereség tanulságait, nagyon fontos lesz, hogy az első gólt mi szerezzük. Hátul nem szabad hibákat elkövetnünk és minél kevesebb pontrúgást kell engedélyezni az ellenfélnek, mert azokból veszélyesek.MLSZ ORSZÁGOS U 17 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 11. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (1.)–Mol Fehérvár FC (2.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Azért dolgoztunk nap mint nap és áldoztunk fel mindent, hogy a végén azt tudjuk mondani, megtettünk mindent, amit tudtunk, fejlődtünk, kitartottunk, alázatosak voltunk. Olyan négy mérkőzés következik, amelyeken a dobogóra pályázó csapatokkal játszunk, hogy kinek mit ad az élet, az nagyon sok összetevőből áll össze. Jó úton járunk, ezen kell haladnunk tovább. Szombaton azt várjuk, hogy szervezettek, határozottak és nagyon fegyelmezettek legyünk a játék minden elemében, megalkuvást nem tűrően képviseljük a kisvárdai stílust, ami minket jellemez és akkor meglesz a győzelem. Sérülés, eltiltott nincs, mindenkire számíthat a szakmai stáb.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 17. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (8.)–Pécsi MFC (12.)

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Sűrű a program, de álljuk a sarat. Felkeszültünk az aktuális ellenfélből, egyetlen dolgon múlik csak a három pont, mégpedig azon, hogy mentálisan milyen állapotban leszünk. Sajnos a Puskás Akadémia vendégeként ezen a téren fáradtak voltunk. Most nem nekünk kell utazni.
MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 22. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (7.)–MTK Budapest (6.)

Márton István, a VLA edzője: – Ellenfelünk az MTK-ra jellemző sok passzos játékot részesíti előnyben, de mi szeretnénk tovább nyújtani a veretlenségünket és hazai pályán nem is lehet más a célunk, mint itthon tartani a három pontot.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 22. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Eger LS–Várda LADeák Béla, a VLA edzője: – Nagyon jó képességű és gyors támadófutballt játszó Egerhez látogatunk, amelynek az otthonában rendre nehéz, ugyanakkor színvonalas mérkőzéseket szoktunk játszani. A sok hiányzónk ellenére is a győzelem és a jó játék igényével lépünk majd pályára.MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 22. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Eger LS–Várda LA

Oláh Levente, a VLA edzője: – Újabb idegenbeli mérkőzés következik, az Eger csapatához látogatunk. Szeretnénk a mérkőzésből kihozni a maximumot, támadásban és védekezésben egyaránt. Tudatosság kell, hogy jellemezze a játékunkat, ha ez így lesz, úgy gondolom elégedetten térhetünk majd haza.


A borítófotón: Most különösen fontos, hogy az U17-es csapat ereje az egységben legyen

Fotó: Ombodi Tamásnext match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló