Csúcsbeállítás és dobogó

2019-08-18 13:37:28
Kisvárda FC

Gheorghe Grozavon kívül csak egy kisvárdai játékos volt eddig képes hasonló sorozatra.

Gheorghe Grozav harmadik gólját szerezte a bajnokságban, a Honvéd elleni szombati bajnokin a szemfülessége eredményezett újabb találatot. Román válogatott támadónk a mostani bajnokságban a harmadik mérkőzésen talált be, ezzel beállított egy klubcsúcsot, amelyet a tavalyi bajnokságból Horváth Zoltán tartott. Ő az előző évi sorozatban a 8. és a 10. forduló között volt egymást követő három meccsen eredményes, akkor a Haladás (4–1) elleni hazai valamint a DVSC (1–3) és a Paks elleni idegenbeli (1–4) meccseken talált be.

A mostani bajnokságban mindhárom meccsen eredményes Grozav győztes gólt szerzett a Paks ellen (1–0), szépített Debrecenben (1–4) és bebiztosította a sikerünket a Honvéd ellen (3–1). Vagyis Horváthhoz hasonlóan az ő sorozatában is szerepel Paks és DVSC elleni mérkőzés, neki is egy hazai fellépés után két idegenbelin jött össze a triplázás, azzal a különbséggel, hogy két győztes és csak egy vesztes meccset hozott a sorozat.

Grozav a három forduló alatt szerzett három góljával dobogós az OTP Bank Liga góllövőlistáján. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy „Gicu” a bajnokság legeredményesebb nem Fehérvár-játékosa, hiszen őt csak az egyaránt négy gólnál tartó Vidi-duó, Futács Márkó és Arminn Hodzic előzi meg. Ráadásul olyan gólörömre is képes, mint a mellékelt fotón...


Fotó: nso.hu


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló