Csillogtatni az erényeket

2021-04-03 16:36:55
Kisvárda FC

Minden adott, hogy NB III-as csapatunk Egerben is jó meccset játsszon – BEHARANGOZÓ

A bajnokság 2021-ben játszott eredményei alapján a Kisvárda Master Good II jobban áll húsvétvasárnapi ellenfelénél, az Eger SE-nél, de összességében a hevesiek szerepeltek eddig jobban az NB III Keleti csoportjában. A felek szeptember elején a Várkerti Stadionban gól nélkül végeztek egymással – nincs kizárva, hogy most is hasonlóan nagy taktikai harc alakul ki, színvonalas küzdelem mellett.

„Az Eger úgy indult neki az idénynek, hogy akár a bajnoki címre is esélyes lehet, de a dobogó még mindig elérhető a számára – jellemezte az ellenfelet Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Magasabb osztályt megjárt, rutinos játékosok alkotják a vasárnapi házigazdát, mi éppen ellentétes utat járunk a sok fiatallal, akik a jelek szerint egyre jobban beleérnek ebbe az osztályba. A rutin és a tapasztalat találkozik a fiatalos lendülettel és erővel, ebből tényleg kikerekedhet egy izgalmas mérkőzés. Bízom benne, hogy tudjuk majd azokat az erényeinket csillogtatni, ami a legutóbbi meccseken jellemzett bennünket, és nagy fegyvertény lenne, ha folytatni tudnánk a megkezdett sorozatunkat.”

Merthogy titánjaink a legutóbbi három fordulóban rendre nyertek, a korábbi két 2021-es meccsükön pedig döntetlent értek el, így a BVSC-Zugló mellett miénk a másik csapat a Keleti csoportban, amelyik idén még nem szenvedett vereséget. Maradjon ez így vasárnap estére is!


NB III KELETI CSOPORT: 27. FORDULÓ

EGER SE (5.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)

Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion, vasárnap, 16.30 (zárt kapuk mögött)

Vezeti: Kiss Gergő (Gordos Árpád Mihály, Kovács Máté)


next match
Kisvárda Master Good
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-1
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2023-03-18 14:05
OTP Bank Liga, 24. forduló