Csere csatárposzton és kölcsönben a kapus

2020-07-17 11:30:09
Kisvárda FC

Beindult a játékosmozgás csapatunknál is.

Megállapodott egymással klubunk és a DVSC, hogy két játékosunk az NB II-be kiesett debreceni csapatban folytatja pályafutását. Érkezőnk is van.

Távozik Tischler Patrik, aki egy éve érkezett Kisvárdára, az elmúlt bajnokságban 26 mérkőzésen lépett pályára, húsz alkalommal csereként beállva. Az NB I-ben öt, a Magyar Kupában egy gólt szerzett. Tischler Patrikot a DVSC kivásárolta szerződéséből, további pályafutásához sok sikert kívánva köszönjük meg mindazt, amit a klubunkért tett.

„Szép évet töltöttem Kisvárdán, megszerettem a klubot és a szurkolókat is – búcsúzott el Kisvárdától Tischler Patrik. – A meccsek nagy részén csereként jutottam szerephez, és egyeztetve az új vezetőedzővel, ez a helyzet a folytatásban sem nagyon változott volna. Közben befutott értem a debreceniek ajánlata, a két klub pedig meg tudott egyezni a klubváltásomról. Köszönök szépen mindent, a szurkolók szeretetét külön is, sok sikert kívánok a várdai csapatnak az NB I-ben.”

Tischler Patrik a Kaposvár ellen fejelt három gól emlékét is magával viszi


Kapusunkkal, Zöldesi Illéssel szerződést hosszabbítottunk, de ezzel együtt a következő bajnoki évre kölcsönadtuk a DVSC-nek. A 22 éves játékos 2017-2018-ban már dolgozott együtt a debreceniek vezetőedzőjével, Kondás Elemérrel, aki akkor a Kisvárda szakvezetője volt. Neki is sikereket kívánunk a debreceni kitérőhöz!

A fotón: Zöldesi Illés az elmúlt szezonban két bajnoki meccsen, közte az Újpest ellenin jutott lehetőséghez


Érkezőnk is van, a csatárposzton bevethető Horváth Zoltán egyéves távollét után tér vissza csapatunkhoz – ők tavaly is váltották egymást Tischler Patrikkal, csak fordított irányban.. A 30 éves center a feljutással véget ért 2017-2018-as bajnoki évben (15 gól) és az első NB I-es esztendőnkben (9 gól) is házi gólkirályként zárta a szezont Kisvárdán. Tavaly az NB II-es ETO FC Győr színeiben játszott, ahol 23 bajnokin öt gólig jutott és a Magyar Kupában is szerzett hármat. Visszatéréséhez sok sikert kívánunk!


A borítófotón: Horváth Zoltán egy év után újra kisvárdai színekben játszik tovább


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló