Cseh élcsapat volt az ellenfél

2023-01-16 15:40:08
Kisvárda FC

Második számú legénységünk időnként felvette a versenyt a komoly erőt képviselő riválissal. HELYSZÍNI BESZÁMOLÓ

Lejátszotta második előkészületi mérkőzését Törökországban NB III-as csapatunk, amely számára az ellenfelek erejét tekintve hatalmas volt a szintugrás, hiszen a német ötödosztályú rivális után ezúttal a cseh élvonalban szereplő, ott az ötödik helyen telelő Hradec Královével nézett farkasszemet. Mint kiderült, a csehek végül a legerősebb csapatukkal álltak ki hétfőn délután.

Ennek megfelelően nagy fölényben futballoztak, hozzátesszük, a mieinknek 0–0-nál és 1–0-nál is volt egy-egy nagy helyzetük. A 3–0-s végeredmény már a 37. percre kialakult, a hátralévő időben kapusbravúrokkal, illetve fegyelmezettebbé váló védekezéssel sikerült tartani a különbséget, illetve a szépítéstől sem álltunk távol.

Kedden a „nagycsapat” lép pályára a szerb első osztályú Radnicski 1923 ellen, az NB III-asokra még pénteken vár egy mérkőzés az iraki U20-as válogatottal szemben.


ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉS

FK HRADEC KRÁLOVÉ (cseh)–KISVÁRDA MASTER GOOD II 3–0 (3–0)

Side

HRADEC KRÁLOVÉ: Bajza (Reichl) – Klíma (Gabriel), Čech (Čihák), Leibl (Smrž) – Harazim, Kodeš, Kučera (Trusa), Rada (Pudhorocký), Novotný – Koubek (Jurčenko), Ryneš (Dvořák)

KISVÁRDA II: Esteban – Avetiszjan, Stefan (Jónás G.), Rubus, Sikorszki – Szőr, N. Ponomarenko – Simon M. (Ésik Á.), Nagy M. K. (Himics), Honcsar (Puporka) – Heles

Gólszerző: Koubek, Novotny, Kucera


A borítófotón: A 17 éves Ésik Ákos a második félidőben kapott lehetőséget


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő