Csatárunk az Inter sztárjának oldalán játszhat

2023-03-23 10:11:25
Kisvárda FC

Jasmin Mesanovic Európa-bajnoki selejtezőn, Mario Ilievszki barátságos mérkőzésen léphet csütörtökön pályára.

Szó se róla, a bosnyák válogatott keretében, a csatárok felsorolásában jól mutat az „Inter Milan” alatt az, hogy „Kisvarda”. A szövetség hivatalos honlapján található meg a keret, amelyben az NB I-ből többen, így játékosunk, Jasmin Mesanovic is helyet kapott. Az egyszeres válogatott csatár (akinek beválogatását Faruk Hadzibegic szövetségi kapitány azzal magyarázta, hogy állandó lehetőséghez jut és jól teljesít a klubjában) akár az Inter sztárjának, Edin Dzekónak az oldalán is szóhoz juthat. A bosnyákok csütörtökön hazai pályán, Zenicán már Európa-bajnoki selejtezőn lépnek pályára Izland ellen.

Van másik futballistánk is, aki március 23-án hazája válogatottjában szerepelhet: a Törökországban edzőtáborozó északmacedón U21-es válogatott – amelynek Mario Ilivezski a csapatkapitánya – Lettország ellen lép pályára barátságos mérkőzésen.

Másik két, a hazája válogatottjába meghívott futballistánk, Janisz Karabeljov és Driton Camaj pénteken egymás ellen nézhet farkasszemet, hiszen Razgradban Bulgária–Montenegró Eb-selejtezőt játszanak a mi csoportunkban.

A román U21-es válogatott bő keretébe meghívott kapusunknak, Hindrich Ottónak végül nem kellett csatlakoznia a szűk kerethez.


A KISVÁRDAI JÁTÉKOSOK VÁLOGATOTTPROGRAMJA A KÖZELI NAPOKBAN

JASMIN MESANOVIC (Bosznia-Hercegovina). Március 23.: Izland (otthon), Eb-selejtező. Március 26.: Szlovákia (idegenben), Eb-selejtező

JANISZ KARABELJOV (Bulgária). Március 24.: Montenegró (o), Eb-selejtező. Március 27.: Magyarország (i), Eb-selejtező

DRITON CAMAJ (Montenegró). Március 24.: Bulgária (i), Eb-selejtező. Március 27.: Szerbia (o), Eb-selejtező.

MARIO ILIEVSZKI (Észak-Macedónia U21). Március 23.: Lettország. Március 25.: Finnország. Március 28.: Szlovénia – valamennyi barátságos, semlegese helyszínen a törökországi Belekben

A borítófotón: Jasmin Mesanovic (jobbra) a bosnyák válogatott edzésén – mellette kettővel balra Edin Dzeko

Fotó: nfsbih.ba


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló