Csaknem hibátlan hétvége

2018-09-11 08:52:32
Kisvárda FC

Utánpótlás: A Várda LA csapatai a Tarpa ellen négy, a Gyöngyhalász füzesgyarmati otthonában a maximális hat pontot szerezték meg.

MLSZ U19 III. osztály, Észak-Kelet, 3. forduló

Várda LA–Tarpa SC 0–0

VLA: Révész D. – Avetisyan, Országos (Severnyov), Dibáczi, Szőr (Bálint N.), Illés G. (Gyüre T.), Szikszai T., Köblös, Ötvös Sz., Barta Á., Gulyás B. (szopkó)

Korolovszky György edző: – Tanulási folyamatban van a csapat még mindig, és ez rendkívül hosszú folyamat. Nem adjuk fel, az utat kiépítettük, és azon végig kell mennünk. Megyünk is tovább, mert mindenki hisz ebben a filozófiában!


MLSZ U17 III. osztály, Észak-Kelet, 3. forduló

Várda LA–Tarpa SC 7–0 (3–0)

VLA: Kerekes D. – Bíró R. (Csontos), Koszta Z. (Czérna), Újvári, Tóth M. (Tóth R.), Szabó V. (Martynuzzi), Révész Bálint (Miczák), Domokos M., Riznychenko, Ivancho, Vass B.

Gól: Szabó V. 2, Bíró R., Nagy K. (öngól), Ivancho, Koszta Z., Riznychenko

Deák Béla edző: – Jó felfogásban játszva, az egész mérkőzés alatt sikerült megvalósítani a megbeszélt és elvárt futballstílust. Magasan és agresszív módon védekeztünk és sikerült az ellenfél kapuralövése nélkül lehozni a meccset. Támadásban lendületesek és kreatívak voltunk, jó volt látni a felszabadultságot a srácok arcán.


MLSZ U15 II. osztály, Észak-Kelet, 3. forduló

Sárréti Gyöngyhalász GYSE–Várda LA 1–3 (0–2)

VLA: Császár – Kótai S., Nyéki, Remenyiczki, Ari – Gritsu (Cservenyák), Tintér, Jene (Papp) – Simon (Helesh), Bokor (Rakóczi), Pataki (Kovics)

Gól: Nyéki, Bokor, Jene

Virágh István: – Nagyon tetszett, amit láttam a fiúktól, de éreztem, jöhet a mérkőzésen egy hiba, amivel szoros lehet a mérkőzés. Ennek ellenére végig magabiztos labdaszerzések jellemezték a játékunkat, de a helyzetkihasználásunk nem megfelelő, amire megoldást kell találnunk. A mindennapi edzéseken kell jobban koncentrálni ahhoz, hogy az ilyen bajnokin magabiztosabbak lehessünk!


MLSZ U14 II. osztály, Észak-Kelet, 3. forduló

Sárréti Gyöngyhalász GYSE–Várda LA 1–5 (1–1)
VLA:
Jóbi (Révész Barnabás) – Gáncsos, Ténai, Gyüre, Szilágyi – Jávor (Kozyk), Vojtko, Grunda (Kovalchyn) – Széll (Bíró), Puporka, Tyrkus

Gól: Puporka 2, Tyrkus 2, Kovalchyn

Kovács János: – Korai kelés és utazás után tompábbak voltak a fiúk az első félidőben, és rossz döntéseket hoztak ebben az időszakban, de a szünet után kihasználták az újabb lehetőségeiket. Jó tapasztalat számukra, hogy már a mérkőzés elejétől jobb koncentráció kell a mérkőzések sikeres megvívásához.

Kép: U19-es csapatunk a Tarpa ellen mérkőzést megelőző „igazoltatásnál”


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló