Csak az egyik tripla ért három pontot

2019-09-28 12:12:32
VLA

Utánpótláshíradó: Gólzáporos meccseket játszottak felső korosztályos csapataink Balmazújvárosban.

Fordulatos mérkőzéseket, igazi rangadókat játszottak péntek este a Várda LA legfelső korosztályos csapatai. Mindketten három-három gólt értek el, de csak a nagyobbak szereztek vele pontokat.

Az U19-esek mérkőzésén Ötvös Szabolcs duplájával a kisvárdaiak már 2–0-ra vezettek, majd egyenlített a Balmaz, a győztes gólt pedig a csereként beállt Hleb Szaharda jegyezte a 89. percben. Az U17-esek is megszerezték a vezetést a hozzájuk hasonlóan addig százszázalékos hazaiak ellen, majd fordított a Balmazújváros, amikor a 21. percben a vendégek védőjét, Bíró Rolandot kiállították. Ez a döntés alapjaiban határozta meg a folytatást, tíz emberrel kellett mennie az egyenlítésért a VLA, amely kontragólokkal 4–1-es hátrányba került, és a hajrában már csak a szépítésre futotta. Ez a korosztály hosszú idő után szenvedett újra vereséget, a folytatásban azonban több botlás nem nagyon fér bele.


MLSZ U19 III. OSZTÁLY, ÉSZAKKELET, 5. FORDULÓ

Balmazújvárosi FC–Várda LA 2–3 (1–2)

VLA: Kerekes D. – Révész Bálint, Kalii, Lusánszki (Barta Á.), Ötvös Sz. (Tóth M.), Martynuzzi, Tóth R., Molnár Marcell, Severnyov (Avetiszjan), Illés G. (Szaharda), Kofel (Himik). Edző: Korolovszky György

Gól: Ötvös Sz. 2, Szaharda

Korolovszky György: – Nagyon jó meccse nagyon jó Balmazújvárost győztünk le. Értékes ez a győzelem, aminek megszerzésével bizonyítottuk, hogy van tartása a csapatnak. Gratulálok a játékosoknak!


MLSZ U17 III. OSZTÁLY, ÉSZAKKELET, 5. FORDULÓ

Balmazújvárosi FC–Várda LA 4–3 (3–1)

VLA: Végső – Nahirnij, Bíró R., Vass B., Bokor (Simon M.), Újvári, Honchar, Szabó Á. (Scsoka), Remenyiczki (Tintér), Khudan, Czérna (Pataki I.). Edző: Kovács János

Gól: Újvári, Honchar, Simon M. Kiállítva: Bíró R. (21. perc)

Kovács János: – Innentől kezdve adott a feladat, ki kell javítanunk a hibát, erre van is lehetőség. Jobb csapat vagyunk, de ezt az eredmény nem tükrözte. Azon kell dolgoznunk, hogy ezt a folytatásban érvényre juttassuk.


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló