Címvédőként rajt a Fradi ellen

2023-09-08 14:19:23
VLA

Immár teljes a paletta, a Várda LA valamennyi csapata pályára lép a hétvégén. BEHARANGOZÓ

Beindul a nagyüzem, szombaton a Várda LA valamennyi csapata bajnoki mérkőzésen lép pályára. Öt korosztályunk már átesett a tűzkeresztségen, hozzájuk csatlakozik most az U17-es és az u16-os legénységünk.

Előbbiek a bajnoki cím védőjeként ugranak neki az új idénynek, és az első mérkőzésen nyomban nagy kihívás vár rájuk, hiszen a Ferencvárost látják vendégül.


MLSZ ORSZÁGOS U19 KIEMELT, 2. FORDULÓ

Szombat, 11.00: DVSC (10.)–Várda LA (2.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Erős, szervezett ellenfél a Debrecen, amely tempós futballt, jó iramú meccseket tud játszani. Ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni, minden játékostól maximális teljesítményre lesz szükség, a támadójáték hatékonysága és mellett a hátsó stabilitás is nagyon fontos lesz.
MLSZ ORSZÁGOS U17 KIEMELT, 1. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA–Ferencváros

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Hosszú időszakon vagyunk túl, már nagyon vártuk a bajnoki rajtot. Az utóbbi évek tendenciáját követve rögtön rangadóval kezdünk, ezúttal a Ferencváros ellen. Nagyon jól és fegyelmezetten dolgoztak a játékosok mindvégig, ezért a befektetett munkának vissza kell köszönnie szombaton. Egyénileg és csapatszinten is koncentrált, megalkuvást nem tűrő játékot várunk, megtöltve minden egyes pillanatban a kisvárdai jegyekkel, amelyek minket is jellemeznek. Sérült és eltiltott nincs, mindenkire számíthat a szakmai stáb.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT, 1. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Vasas Kubala Akadémia–Várda LA

Márton István, a VLA edzője: – Az előző szezon ezüstérmeséhez látogatunk, tudjuk, nem lesz egyszerű dolgunk, de minimum a pontszerzés reményében kelünk útra. Ehhez nagyon szervezett, taktikus játékra lesz szükség az egész csapattól és fontos lesz a megnyert párharcok aránya.
MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT, 2. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Szeged-Csanád Grosics Akadémia (11.)–Várda LA (8.)

Törtei Tamás, a VLA edzője:Nagyon jól edzettek a héten a játékosok, rendkívül büszke vagyok a csapatra, egyre magasabb ritmusban és minőségben dolgoznak napról napra. Szeretnénk elhozni Szegedről a három pontot, ehhez az előző fordulóhoz képest egy kicsi plusz kell – gól vagy gólok.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT, 2. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Puskás Akadémia FC (4.)–Várda LA (10.)

Katona György, a VLA edzője:Újabb idegenbeli túra, újabb kihívás, amit csapatként szeretnénk megoldani. A múlt heti, Honvéd elleni meccset átbeszéltük, levontuk a tanulságokat, bízunk benne, hogy látható lesz az előrelépés már ezen az összecsapáson is.

MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 2. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA–Mezőkövesd Zsóry FC

Oláh Levente, a VLA edzője:Már izgatottan várjuk, hogy hazai környezetben, elkezdjük a bajnoki küzdelmeket. A Mezőkövesd látogat hozzánk, amely nem ismeretlen a számunkra, mivel már a tavalyi idény során is egy csoportban voltunk. A találkozó elejétől dominálni szeretnénk, és csakis a saját játékunkra akarunk összpontosítani. Az elmúlt hetekben problémáink akadtak a helyzetkihasználással, ezért szeretnénk, ha már ezen a mérkőzésen javulást tapasztalnánk ezen a téren.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 2. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA–Mezőkövesd Zsóry FC

Baksa Zoltán, a VLA edzője:Első hazai mérkőzésünkön nem lehet más a célunk, mint itthon tartani a három pontot. A hétközi hibákat kijavítva, abból tanulva, végig koncentrált és domináns futballt szeretnénk kivinni a pályára.
A borítófotón: U17-es csapatunk címvédőként a Ferencváros ellen rajtol


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló