Büntetőhárítás kellett a döntetlenhez

2021-05-23 14:28:11
Kisvárda FC

Utolsó idegenbeli meccsen sem szakadt meg NB III-as csapatunk veretlenségi sorozata – visszanézhető VIDEÓ.

NB III KELETI CSOPORT: 37. FORDULÓ

TÁLLYA KSE–KISVÁRDA MASTER GOOD II 1–1 (0–1)

Tállya, Községi sporttelep. V.: Veizer

Tállya: Tarr – Tóth Sz., Szegedi, Bihari, Bocsi – Fenyőfalvi, Minczér, Ohár (Tóth L., 87.) – Motkó, Ondó (Kelemen G., 70.), Kulcsár H. (Jano R., 79.). Edző: Lasztóczi Péter

Kisvárda II: Odincov – Kramár, Vass O., Králik, Sikorszki – Szőr, Avetiszjan (Gyüre T., 78.) – Szentes D. (Czene, 82.), Czérna (Gosztonyi, 82.), Himics (Mihalik, 59.) – Horváth Z. Edző: Kocsis János

Gólszerző: Avetiszjan (0–1) a 40., Ondó (1–1) az 55. percben

Kocsis János: – Extrán motivált hazai csapattal találtunk magunkat szemben, amely mindent megtett a győzelemért. Ezáltal mindkét félnek nagyon sok lehetősége adódott a gólszerzésre, és így törvényszerűen döntetlen lett a vége.

40. perc: Avetiszjan Czérnához, ő a tizenhatos előterében vissza a csapatkapitányhoz passzolt, a visszakapott labdával Avetiszjan kapura fordult, és 16 méterről úgy lőtt a hálóba, hogy a labda a lécről vágódott a kapu közepébe, 0–1.

55. perc: Fenyőfalvi futott el a jobb oldalon, középre adása után a védők közül kibújó Ondó négy méterről jobbal a jobb alsó sarokba lőtte a labdát, 1–1.

63. perc: Ohár jobboldali, lágy beívelése után Ondó két méterről a jobboldali kapufára fejelte a labdát.

73. perc: A hazai kapus röviden szabadított fel, Szőr fejjel egyből Czérnához játszott, ő jobbra passzolt Szenteshez, aki nyolc méterről úgy lőtt fölé, hogy a labda a lécet is érintette.

81. perc: Sikorszki ütött bele a mellette továbbemelt labdába a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőből Minczér jobbal vette célba a kapu bal oldalát, de Odincov gyors vetődéssel kivédte a labdát.

YouTube-csatornánkon ÉLŐ-ben közvetítjük a mérkőzést.


Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy nem maradj le videóinkról.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló