Boldog új évet kívánunk!

2021-12-31 13:59:49
Kisvárda FC

Szurkolóinknak, támogatóinknak, szimpatizánsainknak és az egész (futball)világnak!

Néhány órával a 2021-es esztendő zárása előtt két dolgunk maradt: köszönetet mondani a lassan mögöttünk hagyott esztendőért és minden jót kívánni az előttünk állóra.

A 2021-es esztendő egyszerre volt viszontagságos és sikeres. Előbbit különösebben nem kell ecsetelni, hiszen a vírushelyzet, mint az élet más területén, a futballban is éreztette hatását. Ezért is különösen értékelendő, hogy így is történelmi tetteket hajtottunk végre – utánpótlás- és felnőttvonalon egyaránt. NB I-es csapatunk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye valaha volt legjobb eredményét érte el a tavaszi ötödik hellyel, de az is történelmi, hogy a második helyen fordulhattunk a bajnokság 2022-es szakaszára.

Úgyhogy, ha azzal kívánunk boldog új esztendőt magunknak, hogy soha rosszabb futballévet, akkor azzal rosszat nem teszünk. Miközben persze azt is reméljük, hogy helyreáll a világ rendje, mert attól és az egészségtől nincs fontosabb.

Mindezek szellemében szurkolóinknak, szimpatizánsainknak, támogatóinknak, ellenfeleinknek és az egész futballvilágnak ebben a reményben kívánunk boldog, egészségben gazdag új esztendőt!

Fel, 2022-re is!


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló