Boldog születésnapot, Gergő bácsi!

2018-08-09 19:08:27
Kisvárda FC

Az új tanítványok sem feledkeztek el Délczeg Gergely 31. születésnapjáról.

Azért az jelzésértékű, ha az edzőt a negyedik együtt töltött edzést követően születésnapi meglepetéstortával köszöntik a tanítványok – no, meg az ő szüleik. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy Délczeg Gergely, a 2008-as születésűekből álló akadémiai csapatunk edzője épp a csütörtöki edzés napján ünnepelje a 31. születésnapját.

A felnőtt csapat csatára márciusban a békéscsabai bajnokin szenvedett keresztszalag-szakadást, amely után elkerülhetetlenné vált a műtét. A játékos a rehabilitációját végzi Kisvárdán, emellett az edzősködésbe is belekóstol.

„Megleptek a gyerekek, ezúton is köszönöm nekik és a szüleiknek – mondta kicsit meghatottan Délczeg Gergely, akivel felidéztük a tavaly ilyenkor történteket is, majd a mostani állapota is szóba került. – A harmincadik születésnapomhoz legközelebb eső meccsen, Győrben gólt szereztem, aztán két hét múlva a Gyirmót ellen dupláztam. A minap voltam kontrollon, az orvos szerint szépen gyógyul a lábam, bízom benne, hogy két hónap múlva már együtt tudok edzeni a csapattal, mert bár lejárt a szerződésem, kaptam egy esélyt arra az esetre, ha egészséges leszek. Harminc felett már gondolnom kell a pályafutásom utáni időszakra, ezért is kóstoltam bele az edzői szakmába, amelyben el tudnám magam képzelni. De addig is remélem, hogy lesz még a pályán négy-öt jó évem.”

Születésnapja alkalmából mi is mást kívánhatnánk, hogy ez legyen így, Dél!


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló