Biztonsági intézkedések a szombati mérkőzésen

2020-02-20 13:52:05
Kisvárda FC

A vendégszektorba valamennyi belépő elfogyott, fokozott ellenőrzésre kell számítani.

Megtörtént a rendőrségi bejárás a szombati Kisvárda Master Good–Diósgyőri VTK mérkőzés előtt, és az illetékesek az alábbi kérésekkel fordultak – elsősorban a vendégszurkolókhoz.

Az már napokkal ezelőtt kiderült, hogy a vendégszektorba az összes jegy elfogyott, éppen ezért kérik azokat a diósgyőri drukkereket, akik nem rendelkeznek a mérkőzésre érvényes belépővel, hogy ne induljanak el Kisvárdára. Akik diósgyőri szimbólummal ellátott ruhában, sálban, mezben vagy kabátban akarnak bejutni a hazai szektorokba, azok beléptetését a rendezők nem fogják lehetővé tenni.

A vendégszektor előtt kialakított parkolók várhatóan megtelnek majd, amint ez megtörténik, onnantól kezdve a diósgyőri szurkolók a stadionon kívül, őrzött helyen hagyhatják autóikat, és onnan együtt kísérik majd be őket a rendőrök a stadionhoz – mintegy 150 méteres sétáról lesz szó. Éppen ezért a rendőrség fokozottan kéri, hogy időben érkezzenek meg a szurkolók a mérkőzés helyszínére.

A Kisvárdára vezető főbb közlekedési útvonalakon, tehát a 4-és és a 381-es úton fokozott rendőri jelenlét várható – ezt is kalkulálják be az indulás és várható érkezés időpontjának megválasztásakor.

A hazai szurkolók a mérkőzés előtt és után is találkozhatnak részleges és időszakos gyalogosforgalom korlátozásba, emiatt az ő figyelmüket is felhívják arra, hogy időben induljanak el a mérkőzésre. A Vár utca felől továbbra is csak gyalogosan közelíthető meg a stadion.

A jegyárusítás tovább tart, pénteken 8 és 16 óra között a Városi Sportcsarnokban található jegyirodában vásárolhatók meg a belépők elővételben, szombaton 11 órakor pedig a Várkerti Stadionban nyit ki a jegypénztár. De csak hazai oldalon, hiszen – mint fentebb jeleztük – a vendégszektorba érvényes jegyek mind elfogytak.


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló