Biztonság és jegyértékesítés

2019-08-24 10:03:56
Kisvárda FC

Változott a Várkert körüli autós közlekedés, 14 órakor nyit a hazai pénztár a stadionban.

A szombaton 18 órakor kezdődő Kisvárda Master Good–Újpest FC NB I-es labdarúgó mérkőzéssel kapcsolatosan a sportrendezvény külső biztosításának a parancsnoka az alábbi közleményt adta ki.

„Felhívjuk a mérkőzésre érkezők figyelmét, hogy a Paks elleni mérkőzéssel ellentétben a hazai szurkolóknak nem lesz lehetőségük a vendégszektor előtti területen gyalogosan elhaladni sem a mérkőzést megelőző időszakban, sem a lefújást követően. Ahogy eddig sem, a vendégszurkolók részére fenntartott jegypénztárban a hazai szektorokba ezúttal sem lehet jegyet váltani. Ismételten és fokozottan felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzésre minden szurkoló induljon el időben, mert a vendégszurkolók bekísérésekor a külső biztosítás parancsnoka akár a gyalogosforgalmat is korlátozhatja indokolt esetben. Ez vonatkozik a mérkőzést megelőző és a mérkőzést befejezése utáni időszakra is.”

Emlékeztetni szeretnénk továbbá a szurkolóinkat, hogy a Vár utca felől az autós közlekedés megszűnt. Autóval a Mátyás király utca felől lehet a stadiont megközelíteni, a behajtási engedéllyel nem rendelkezők az ott kialakított nagy parkolóban hagyhatják az autóikat.

Szombaton már csak a Várkerti Stadion pénztára nyit ki, a hazai oldalon 14 órakor, a vendégszurkok számára 16 órakor.

Megértésüket és türelmüket megköszönjük!


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló