Bevillant a Vidi elleni meccs

2019-02-03 18:29:19
Kisvárda FC

Lucasnak helyzete is volt, Vári Barnabás mellől egyszer kiléptek, de a lényeg, hogy nyert a csapat.

Csapzottan, fáradtan, de mosolygósan érkeztek az öltözőbe a kisvárdai játékosok, azok után, hogy szombat este idegenben legyőzték (1–0) a Haladást. A sikert helyén kezelték a játékosok is, nem rúgták ki a stadion oldalát, nem durrantak a pezsgősüvegek, de azért a klub történetének második idegenbeli győzelme után nem maradt el az ilyenkor szokásos öltözői öröm.

„Jól éreztem magam a pályán, rendben volt a csapat játéka is – mondta a csapatkapitány Lucas. – Fegyelmezetten védekeztünk és egy szép támadás után sikerült megszereznünk a vezetést. Utána nagy nyomást helyezett ránk a Haladás, de a kritikus időszakot átvészeltük. Nekem is volt egy helyzetem, bosszant, hogy kimaradt, de a lényeg, hogy nyertünk. Az utóbbi időben már ritkábban kerülök be a tizenhatoson belülre, így kicsit meglepett a lehetőség, de sikerült jól átvennem a labdát, kapura is tudtam fordulni, ám a lövés mellé ment. Van ilyen is.”

Az újabban balhátvédet játszó Vári Barnabás a vezetés megszerzése után került kritikus szituációba, amikor kilépett mellőle a Haladás villámgyors szélsője, Bamgboye.

„Egy századmásodpercre bevillant a Vidi elleni meccsünk, amikor a kiállításom miatt nehéz helyzetbe került a csapat – emlékezett vissza a szituációra Vári Barnabás. – Tudtam, ha hozzáérek, és elesik, akkor tizenegyes és kiállítás is lehet belőle, ezért inkább elengedtem, és bíztam Felipében, hogy kivédi a csatár lövését. Megtette, így jövök neki eggyel! Személy szerint nekem nem sikerült túl jól a meccs, de mindenért kárpótol, hogy nyertünk. A játék pedig az én részemről és a csapat részéről is lesz jobb, ebben biztos vagyok.”


Fotó: vaol.hu


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló