Bemutatták az új vezetőedzőt

2018-08-08 16:36:16
Kisvárda FC

Dajka László szerdán hazatért Kisvárdára, az esti edzés előtt bemutatkozott leendő játékosainak.

Dajka László gimnazistaként négy szép évet töltött Kisvárdán, ahova most hazatért, és a jövő héttől ő lesz az NB I-es csapat vezetőedzője. Korábban nem találták meg a szabolcsi feladatok, aztán másfél éve a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője lett, most pedig Kisvárdán kapott lehetőséget.

„Rakamazi származásúként szabolcsi gyerek vagyok, Nyíregyháza volt a közeli hazám, Kisvárda pedig az igazi, mivel a gimnáziumban csak itt töltöttem négy évet, és innen lettem harmincszoros ifjúsági válogatott. Félig-meddig hazatértem, és nagyon szeretném, ha az én gondolkodásom és lelkesedésem eredményekkel is párosulna. Biztos vagyok benne, hogy közösen a játékosokkal és a kollégáimmal együtt előre fogunk tudni lépni.” – mondta Dajka László.

Kisvárdára érkezése után Dajka László először a közvetlen stábtagokkal egyeztetett, így nyilván arról is beszéltek, hogy az ő szempontjából mi lesz ennek a hétnek a feladata és mi változik a Ferencváros elleni meccset követően.

„Úgy beszéltük meg Révész Attila sportigazgatóval, hogy ezt a mérkőzést még megkapja az a stáb, amely a múlt héten állt fel, de nekem is lesz lehetőségem látni a csapatot az edzéseken és még egyszer mérkőzésen, hiszen már Újpesten én is ott voltam. Ennyivel is könnyebb lesz a dolgom a következő hét elejétől. Ami eddig jól működött, azon nem kívánok változtatni, de hátha tudok olyan impulzust adni a csapatnak, ami hozzásegíti az előrelépéshez.” – így Dajka László.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló