Bemutatták az új vezetőedzőt

2018-08-08 16:36:16
Kisvárda FC

Dajka László szerdán hazatért Kisvárdára, az esti edzés előtt bemutatkozott leendő játékosainak.

Dajka László gimnazistaként négy szép évet töltött Kisvárdán, ahova most hazatért, és a jövő héttől ő lesz az NB I-es csapat vezetőedzője. Korábban nem találták meg a szabolcsi feladatok, aztán másfél éve a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője lett, most pedig Kisvárdán kapott lehetőséget.

„Rakamazi származásúként szabolcsi gyerek vagyok, Nyíregyháza volt a közeli hazám, Kisvárda pedig az igazi, mivel a gimnáziumban csak itt töltöttem négy évet, és innen lettem harmincszoros ifjúsági válogatott. Félig-meddig hazatértem, és nagyon szeretném, ha az én gondolkodásom és lelkesedésem eredményekkel is párosulna. Biztos vagyok benne, hogy közösen a játékosokkal és a kollégáimmal együtt előre fogunk tudni lépni.” – mondta Dajka László.

Kisvárdára érkezése után Dajka László először a közvetlen stábtagokkal egyeztetett, így nyilván arról is beszéltek, hogy az ő szempontjából mi lesz ennek a hétnek a feladata és mi változik a Ferencváros elleni meccset követően.

„Úgy beszéltük meg Révész Attila sportigazgatóval, hogy ezt a mérkőzést még megkapja az a stáb, amely a múlt héten állt fel, de nekem is lesz lehetőségem látni a csapatot az edzéseken és még egyszer mérkőzésen, hiszen már Újpesten én is ott voltam. Ennyivel is könnyebb lesz a dolgom a következő hét elejétől. Ami eddig jól működött, azon nem kívánok változtatni, de hátha tudok olyan impulzust adni a csapatnak, ami hozzásegíti az előrelépéshez.” – így Dajka László.


next match
Kisvárda Master Good
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-1
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2023-03-18 14:05
OTP Bank Liga, 24. forduló