Belecsaptunk a munkába

2022-01-05 17:42:11
Kisvárda FC

Szerda délután már az edzőpályán gyakoroltak a január végi rajtra készülő NB I-es csapatunk tagjai. FOTÓGALÉRIA

A délelőtti állapotfelmérés után délután az edzőpályán kezdték meg a téli felkészülés érdemi részét NB I-es csapatunk tagjai. Egyelőre új arc nélkül, de az NB III-as csapattól érkezőkkel, Czene Zalánnal, Králik Péterrel, illetve Czérna Erikkel és Szőr Leventével kiegészülve – utóbbi két futballista már átesett az élvonalbeli tűzkeresztségen. Egy távozónk van eddig, Lucas kölcsönben Diósgyőrben tölti a tavaszi szezont.

„Ha az ősz végi megbízott szerepkörömről azt mondtam, hogy megtisztelő, akkor a mostani helyzetre ez fokozottan igaz – mondta Erős Gábor, aki megbízottból immár teljes jogú vezetőedző lett, az őszi utolsó öt fordulóban csapatunk 11 pontot szerzett az irányításával. – A két hét pihenő éppen elég volt, a magam részéről jobban szeretem ezt a menetrendet, mint a régit, amikor két hónapig is eltartott az alapozás. Ezen a héten rávezető munkával, de azért már keményebb tréningekkel is indítunk, a felkészülés legmagvasabb része pedig a törökországi edzőtábor lesz, ahol tíz nap alatt három edzőmeccset is játszunk jó csapatok ellen. Onnan hazatérve már ráfordulunk a bajnokság folytatása előtti utolsó hétre, a célegyenesre. Az edző mindig szeretné, ha még több játékosa lenne, de most azzal is elégedett lennék, ha együtt maradna a mostani keret, és netán még egy futballista érkezne.

Csütörtökön két tréninggel folytatódik a munka, péntekin egy gyakorlás lesz, szombaton pedig egymás közti játékkal zárul az első hét.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-01-28 17:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mol Fehérvár FC
4-1
2-0
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
2022-11-13 13:30
OTP Bank Liga, 16. forduló