Beindult a henger

2019-09-20 18:10:07
VLA

Utánpótláshíradó: Az U19-esek féltucatig jutottak, a kisebbek izgalmasabb meccset játszottak.

Nem véletlenül veregette Petranics Szergej kapusedző Végső Mihály vállát U17-es csapatunk pénteki bajnokijának szünetében, mert a kisvárdai kapus szünet előtti hatalmas bravúrja kellett ahhoz, hogy ne egyenlítsen a debreceni ellenfél, a DASE.

Utóbb kiderült, kétpontos védést mutatott be a kapus, mert a második félidőben nem jött össze a második gól, így ha nem is lógott a levegőben az egyenlítés, a VLA-nak meg kellett szenvednie a győzelemért.

Nem úgy a magára találó U19-es legénységünknek, amelynek első góljára az első félidő hajrájáig kellett várni, utána viszont beindult a henger, és végül féltucatig jutottak a lelkes vendégekkel szemben.


MLSZ U19 III. OSZTÁLY, ÉSZAKKELET, 4. FORDULÓ

Várda LA–Debreceni ASE 6–0 (2–0)

VLA: Kerekes D. – Molnár M., Lusánszki (Tóth R.), Tóth M. (Himik), Újvári, Kalii (Martynuzzi), Csontos, Illés G. (Severnyov), Nahirnij (Avetiszjan), Barta Á. (Szaharda), Révész Bálint. Edző: Korolovszky György

Gól: Újvári 2, Lusánszki, Himik, Avetiszjan, Tóth R.

Korolovszky György: – Az a csapat, amelyik az első két forduló traumája után így talpra tud állni, az minden tiszteletet megérdemelt. Ezúttal még csak közepes teljesítmény sem akadt, viszont több nagyon jó produkció láthattunk a srácoknál. Nagy dolog, ha az utánpótlásedző viszontlátja azt a meccsen, amit hétközben gyakorolnak, és annak is nagyon örülök, hogy egymást követő második meccsen nem kaptunk gólt.


MLSZ U17 III. OSZTÁLY, ÉSZAKKELET, 4. FORDULÓ

Várda LA–Debreceni ASE DSE 1–0 (1–0)

VLA: Végső – Szabó Á., Tintér (Jene), Khudan, Nyéki, Vass B., Simon M. (Gritsu), Kofel, Pataki I. (Remenyiczki), Bokor (Medve V.), Honchar. Edző: Kovács János

Gól: Bokor

Kovács János: – Jó színvonalú meccset játszottunk, amelyen sok helyzetet kialakítottunk, de azok nagy részét nem tudtuk kihasználni, emiatt nyögvenyelős lett a vége. Nem volt folyamatos a játék, sok technikai hibát is vétettünk és elég agresszív ellenféllel találtuk szemben magunkat. A nagy erőfeszítéseink ellenére a középpályát nem tudtuk uralni, és hiányoltam, hogy az egy egy elleni játékban nem volt folyamatos a futballunk. Az ellenfél sok labdát szerzett, és a kontráiban mindig benne volt a veszély. A csapat erejét azért bizonyítja, hogy így is meg tudta nyerni a mérkőzést, azt mondják, hogy egy nullára a legnehezebb győzni, ehhez kellett egy-két kapusbravúr is. Összességében sok munka vár még ránk ahhoz, hogy elérjük a céljainkat.


A fotón: U19-es csapatunk második gólját Lusánszki László (labdával) szerezte

(További fotók a két mérkőzésről a Médiatárban.)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló