Bárki ellen, bárhol, bármikor

2023-04-11 12:15:55
Kisvárda FC

Hét forduló óta veretlen tartalékcsapatunk a legutóbbi 11 fellépéséből kilencet megnyerő megyei rivális vendége lesz. BEHARANGOZÓ

Egymást követő harmadik szerdán játszik bajnoki mérkőzést tartalékcsapatunk, amely eddig jól jött ki az erőltetett menetből, hiszen a legutóbbi hét bajnokiján veretlen (négy győzelem, három döntetlen). Leszámítva az egész bajnokság során vereség nélkül menetelő listavezető BVSC-t, a mezőny másik legjobb formájában lévő csapata, a Sényő lesz a szerdai ellenfél. Az NB III Keleti csoportjának másik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei reprezentánsa a legutóbbi 11 bajnokijából csak egyet, épp a BVSC ellenit veszítette el, ennek az időszaknak a további mérlege: kilenc győzelem és egy döntetlen. Úgyhogy nem akármilyen nehézségű mérkőzés vár második számú csapatunkra a megyei derbin.

„Az utóbbi fordulók alapján valóban két remek formában lévő csapat találkozik egymással – állapította meg Gerliczki Máté, a Kisvárda Master Good II edzője. – A Sényő tele van rutinos, jó játékosokkal, akik remek passzban is vannak, úgyhogy mindenféleképpen nehéz mérkőzésre számítunk. Ezzel együtt, ahogy eddig is, bárhol, bárki ellen, bármikor, ezúttal is a győzelem reményében lépünk pályára. Ott kell folytatnunk, ahol az utóbbi meccseken abbahagytuk, de hangsúlyozom, az eddigi legnehezebbnek tűnő mérkőzés vár ránk.”

Tartalékcsapatunk vasárnap úgy aratott 3–2-es győzelmet a Tiszafüred ellen, hogy temérdek hiányzója volt, közülük az eltiltását letöltő Nagy Mihály Krisztián visszatérése vehető biztosra, a meccset sérülés és betegség miatt kihagyók felépülése egyesek esetében képlékeny, másokéban teljességgel kizárható.


NB III KELETI CSOPORT: 31. FORDULÓ

SÉNYŐ-CARNIFEX FC (7.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (11.)

Sényő, szerda, 16.00

Vezeti: Szabó Péter (Kövér Tamás, Szabó Ferenc Szilárd)


A borítófotón: Az őszi, kisvárdai bajnokit a Sényő nyerte meg 1–0-ra

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló