Baloldali védőt igazoltunk

2020-09-30 10:03:43
Kisvárda FC

A más magyar klubból jól ismert futballista csatlakozott NB I-es csapatunkhoz.

Rutinos, a múlt pénteken a 30. születésnapját betöltött, elsősorban baloldali védőként bevethető játékost igazoltunk Tonci Kukoc személyében. A horvát futballista nem ismeretlen Magyarországon, hiszen 2018-tól az előző bajnokság végéig a Budapest Honvéd futballistája is volt, vezetőedzőnk, Supka Attila is dolgozott vele.

„Tonci Kukoccsal korábban is kapcsolatban álltunk, és most, amikor sérülések és betegségek miatt erősítésre szorultunk a posztján, újra felmerült a neve. Bízunk benne, hogy érkezésével erősödik a versenyhelyzet a baloldali védő szerepkörében, és ennek a csapat látja majd hasznát” – nyilatkozta az új játékos szerződtetése kapcsán Révész Attila sportigazgató.

Tonci Kukoc szabadon igazolható játékosként érkezett Kisvárdára. Legutóbbi csapata a Honvéd volt, de spliti születésűként hazájában játszott a Krilnik Split, az RNK Split és a Hajduk Split csapataiban is, valamint megfordult az Omladinac Vranjic, az Istra, az NK Mosor és a Hrvatsi Dragoveljac legénységeiben is. Idegenlégiósnak állva volt az olasz Brescia, Livorno és Como, a bolgár CSZKA Szófia és a bosnyák Zrinjski Mostar labdarúgója is. Legutóbbi csapatában, a Budapest Honvédban 50 mérkőzésen egy gólt szerzett.

Új játékosunk világhírű rokona Toni Kukoc: az egykor az NBA-ben is gyökeret eresztett, olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok kosárlabdázónak az unokaöccse.

Tonci Kukoc az 50-es mezszámot választotta. Kisvárdai pályafutásához sok sikert kívánunk!


next match
Újpest FC
Kisvárda Master Good
Budapest, Szusza Ferebc Stadion
2022-10-01 14:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
BVSC-Zugló
0-2
0-2
Kisvárda Master Good
Budapest, Szőnyi út, BVSC-Zugló Stadion
2022-09-17 15:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért