Baksa Lili második gólját az eurosporton ismételgetnék.

2018-05-25 11:29:49
Kisvárda FC

MLSZ U17 III. Észak-Kelet 28. forduló

MLSZ U17 III. Észak-Kelet 28. forduló

Tállya KSE–Várda LA 0–9 (0–5)

VLA: Kállai – Avetisyan (Tóth), Rubish, Szántó (Szopkó), Szikszai – Lusánszki, Ivancho, Kovics (Koszta), Riznychenko – Illés (Severnyov), Gyüre (Domokos)

Gól: Lusánszki 3, Illés 3, Riznychenko, Szikszai, Tóth

Oláh Dávid, edző: – Nem játszottuk életünk mérkőzését, hiányzott a megfelelő koncentráció, igaz így is nagy fölénnyel nyertünk.

MLSZ U19 III. Észak-Kelet 28. forduló

Tállya–Várda LA 0–15 (0–9)

VLA: Révész (Nagy) – Hatz, Elek, Bacsó, Országos (Barta) – Khmily, Papariga (Köblös), Szőr – Bálint (Orgován), Kovácsréti, Lövei (Kósa).

Gól: Kovácsréti 6, Bálint 3, Khmily 2, Lövei 2, Hatz, Orgován.

Kovács János, edző: – A védekezésünket az elmúlt mérkőzések alatt nem tették próbára az ellenfelek, a támadójáték volt a fontos, amit jól oldottunk meg, gratulálok a csapatnak a bajnoki címhez és a győzelemhez.

MLSZ U14 II. osztály Észak-Kelet 25. forduló

Puskás Partner Nagyecsed–Várda LA 0–1 (0–0)

VLA: Császár A. – Ari, Medve, Papp Y., Jene, Vojtko, Cservenyák (Kovics), Gritsu, Dolhai D., Horvat, Helesh.

Gól: Vojtko

Virágh István, edző: – A mérkőzés előtt maximális hozzáállást kértem a srácoktól és mivel rossz minőségű pályán játszottunk, ezért egyszerű játékot beszéltünk meg. Az első félidőben kapkodva, fegyelmezetlenül és egyes játékosok nagyképűen játszottak, ráadásul felvették az ellenfél rossz, rugdosódó stílusát. A szünetben helyretettem a csapatot, így a második félidőben már a hozzáállással, akarattal nem is volt probléma. Sok helyzetet dolgoztunk ki a második félidőben, de azokat még mindig kapkodva fejeztük be. A mérkőzés végén az utolsó utáni pillanatban szöglethez jutottunk, amelyet Kovics átlőtt a hosszú oldalra és egy kavarodást követően, Dolhai visszafejelte a labdát középre, ahol Vojtko háttal a kapunak, fordulásból a bal sarokba lőtt, ezzel megszerezve a győzelmet. Összességében csak a három pontnak lehet örülni, semmi másnak.

MLSZ U15 II. osztály Észak-Kelet 25. forduló

Puskás Partner Nagyecsed–Várda LA 1-8 (0-3)

VLA: Végső - Dolináj (Galambos), Bíró, Vass, Miczák (Pongó), Kalij, Kozma Zs.(Csercsa), Martinuzzi (Czérna), Újvári (Petreckij), Pataki, Szabó V. (Dolhai M.)

Gól: Pataki 6, Csercsa, Kalii

Deák Béla, edző: – A mérkőzést játékra alkalmatlan pályán rendezték, minden elismerésem a srácoké, akik ennek ellenére alázatosan tették a dolgukat. Helyenként jó játékkal, sok helyzetet kialakítva sikerült megnyerni a mérkőzést. Külön gratulálok Pataki Gabinak, aki ezzel a teljesítményével bejelentkezett a gólkirályi címért, bár csak télen került hozzánk.

U19, lány, Keleti csoport, 18. forduló

Váda LA–Kazincbarcikai SC 5–2 (3–0)

VLA: Oláh Á. (Veres J.) – Kiss F., Zelei D., Farkas Á., Hrinkó (Nagy L.), Vámos V. (Gere E.), Mező E. (Demjén Zs.), Kovács B., Csépke E., Baksa L., Novák P.

Gól: Novák P. 2, Baksa L. 2, Hrinkó

Szabó István, edző: – Az első félidőben nagyszerűen játszottak a lányok. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amelyekből sikerült hármat is értékesíteni. Talán a magabiztos vezetés tudatában, a második félidőre könnyelművé és pontatlanná vált a csapat. Megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet és sikerült az ellenfélnek két gólt is ajándékozni. A végére aztán a támadóink újra megtalálták a „góllövő cipőjüket”, így mégis magabiztos győzelmet arathattunk! Tanulnunk kell az ilyen hibákból, nem fér bele mindig egy ilyen második félidő. Baksa Lili második gólja csodálatos volt, az Eurosporton biztosan sokat ismételgetnék. Gratulálok minden játékosomnak a győzelemhez!

U10

Az Erős Gábor vezette U10-es csapatunk Nyíregyháza-Oroson szerepelt az első alkalommal kiírt Pünkösdi Tornán. Csapatunk tagjai végig remek hozzáállást tanúsítva, jól játszva, minden meccsen domináltak, így végül a tornát csak egy gólt kapva, magabiztosan nyerték meg. Csapatunk tagja, Pfaifer István lett a torna gólkirálya öt találattal.

A csapat tagjai: Korbács Bálint, Erdős Zsombor, László Ádám, Makszim, Sasha, Pfaifer István, Sinkó Milán, Iski Botond, Amászta Mátyás, Fodor Ádám, Márta Réka.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló