Bajnoki mérkőzés előtt a kicsik

2021-11-02 11:45:12
VLA

Elmaradt mérkőzést pótolnak akadémiánk csapatai – BEHARANGOZÓ.

Hétközi bajnoki forduló keretein belül lép pályára akadémiánk két legkisebb kiemelt korosztályú csapata az U12, valamint az U13. A Mezőkövesd Zsóry FC azonos korcsoportos csapatait fogadjuk szerdán a kollégiumi műfüves pályán. Előbb az U13-asok lépnek pályára, az ő mérkőzésük 14 órától, majd az U12-esek mérkőzése 16 órától kezdődik.


MLSZ Országos U13 Észak-Kelet, 7. forduló

Szerda, 14.00: Várda LA–Mezőkövesd Zsóry FC

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Sűrűn, három-négy naponta játszunk mérkőzéseket, amikből eddig kifejezetten jól jöttünk ki, szakmai szemmel tekintve is. Mint minden más csapat ellen, a Mezőkövesd ellen is a győzelem a cél, valamint az, hogy a korosztálynak megfelelő mérkőzés és taktikai érettség megmutatkozzon a pályán.


MLSZ Országos U12 Észak-Kelet, 7. forduló

Szerda, 16.00: Várda LA–Mezőkövesd Zsóry FC

Deák Béla, a VLA edzője: – Hacsak az eddigi eredményekből indulnánk ki, akkor azt is gondolhatnánk, hogy egy könnyű mérkőzés vár ránk, de az ilyen meccsek is tartogathatnak meglepetéseket. Egy védekezésre berendezkedő csapatra számítok, akik ellen döntő lesz az első gól minél hamarabbi megszerzése, és a jó helyzetkihasználás. Elsősorban játékban várok javulást a csapatomtól.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló