Az utolsó percekben fordítottunk

2023-04-23 16:20:41
Kisvárda FC

Újabb idegenbeli bajnokit játszott a Kisvárda Master Good II – EDZŐI ÉRTÉKELÉSSEL.

NB III KELETI CSOPORT: 33. FORDULÓ

BKV ELŐRE–KISVÁRDA MASTER GOOD II 1–2 (1–0)

Budapest, BKV Előre Stadion. V.: Büki G.

BKV: Mátyus Girán, Szabó N., Kubó, Forgács P., Szabó Á. (Benke Á., 90.), Csanálosi (Bebők, 81.), Busai, Gyurkó (Takács D., 59.), Fördős, Tóth Sz. Edző: Albert Flórián

KISVÁRDA II: Esteban Stefan, Králik P. (Ésik Á., 80.), Rubus, Sikorszki – Szőr, Bíró R. – Simon M. (Ponomarenko, 67.), Nagy M. K., Honcsar – Himics (Osztrusko, a szünetben). Edző: Gerliczki Máté


Gólszerző: Fördős (1–0) a 43., Bíró R. (1–1) a 91., Nagy M. K. (1–2) a 92. percben.

Kiállítva: Kubó (47.), Girán (58.), Busai (74.).

5. perc: Králik Péter indította Himicset a leshatáron, aki begyalogolt az ellenfél tizenhatosán belülre, ahol felvágták. A megítélt büntetőt a sértett végezhette el, de a kapu jobb alsó sarkába tartó lövését a hazai kapus könnyedén fogta.

40. perc: Szabó Árpádot vágta fel Esteban a tizenhatosunkon belül, a játékvezető a 11-es pontra mutatott. A büntetőt Gyurkó a jobb kapufára lőtte.

43. perc: Szabó Árpád jobboldali ballábas lövésszerű beadását Esteban Fördős elé tenyerelte, aki 3 méterről a kapuba bombázott, 1–0.

47. perc: Hazai szabadrúgást követően sikerült felszabadítanunk, és egy kontrát vezetve Nagy Mihály Krisztiánnal szabálytalankodott Kubó, akit a játékvezető azonnal kiállított.

58. perc: Girán vágta fel Honcsart a pálya közepén, amiért megkapta második sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott.

70. perc: Honcsarral szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, tizenegyes! Bíró Roland jobb sarokba tartó félmagas lövését Mátyus János hárította.

74. perc: Busai csúszott rá páros lábbal Estebanra, sárga lap, az esetében is a második, ő is kiáll!

91. perc: Bíró Roland vállalkozott lövésre 23 méterről, jobblábas lökete a bal alsó sarokban landolt, 1–1.

92. perc: Bíró Roland jobboldali beadása elment Ésik feje fölött, de a berobbanó Nagy Mihály Krisztián ballal 4 méterről kilőtte a hosszú sarkot, 1–2.

Gerliczki Máté: Hihetetlen mérkőzés volt, és csak annyit szeretnék mondani, hogy az utóbbi idők sikeressége után ezúttal néhány dolog nem tetszett. Néhány fiún a „szédelgés” jeleit véltem felfedezni, ami akár még természetes is lehet, mivel fiatal játékosokról van szó, de ezt nem tűrjük, és a következő napokban letakarítjuk róluk!

YouTube-csatornánkon ÉLŐ-ben közvetítjük a mérkőzést.


Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le videóinkról.


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló