Az utóbbi tíz meccsen kilenc siker

2020-05-03 07:58:36
Kisvárda FC

Mérlegen a megyei I. osztályú bajnokságban szereplő csapatunk eddigi szereplése.

Második számú felnőtt csapatunk, a Kisvárda Master Good II hektikusan szerepelt eddig a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztályban. Az első kilenc forduló során mindössze két győzelmet szerzett, és hat vereséget szenvedett el valamint egy döntetlent játszott a Nagy Sándor által irányított legénység, amely azóta szárnyal, és az onnantól kezdve eltelt tíz forduló során kilenc győzelmet aratott és csak egyszer veszített – utóbbit az őszi utolsó fordulóban, az őszi első, a tabellán azóta a második helyre visszacsúszó Nyírgyulaj otthonában (1–3). Előtte öt, azóta négy győzelemből álló sorozatot produkált a várdai „fakó”, amely így felzárkózott a tabella ötödik helyére, 34 pontja csak kettővel kevesebb, mint a már dobogós Mándoké, amelyet a bajnokság eddigi utolsó fordulójában 3–0-ra győzött le.

A Kisvárda II a Várkertben hét győzelem mellett háromszor veszített, az így megszerzett 21 ponttal és imponáló, 30–11-es gólkülönbséggel a mezőny harmadik legeredményesebb csapata hazai pályán. Az idegenbeli kilenc meccsen négy-négy győzelem és vereség mellett a bajnokság egyetlen döntetlenjét Nagyecseden, még a második fordulóban játszotta a csapatunk, amely 13 megszerzett pontjával, 20–16-os gólkülönbségével hatodik a vonatkozó tabellán.

Miként az U19-es csapatban, úgy a megyei bajnokságban szereplő gárdában is Vasyl Khimich (vagyis Vaszil Himics) vezeti a ház góllövőlistát, itt éppen tíz találattal. Az U19-es csapatban 14 gólig jutott, vagyis összesen 24 találatnál tart a két sorozatban. Őt két olyan játékos követi, aki már nem tagja a keretnek: Gyüre Tamás hét, Anderson Pico hat találatig jutott.

Második számú csapatunk a legtöbb gólt a Tiszakanyár elleni hazai meccsen szerezte (6–2), a legnagyobb különbségű győzelmét pedig a Tarpa ellen aratta (5–0), ugyancsak a Várkertben. Idegenben a Balkány és a Fehérgyarmat elleni 5–1 jelenti a rekordot. A vereségek közül az első fordulóban, hazai pályán az Ibránytól elszenvedett pofon (1–4) volt a legnagyobb, valamint idegenben a mándoki 2–5. Ezekért a tavaszi folytatásban egyaránt sikerült visszavágni.


A borítófotón: Vaszil Himics (balra) itt is vezeti a házi góllövőlistát


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló