Az európai szövetség a folytatás mellett

2020-04-23 19:34:53
Kisvárda FC

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságának ülésén a nemzeti bajnokságok esetleges folytatása is szóba került.

Az MTI híradása az uefa.com-on található beszámolóra hivatkozva közli: a videokonferenciás vb-ülésen kiderült: két terve van a szervezetnek a nemzetközi kupasorozatok lezárására. Abban a két forgatókönyv egyetért, hogy a nemzeti sorozatoknak kell előbb újraindulniuk, de míg az egyik elképzelés szerint ezzel párhuzamosan érne véget a Bajnokok Ligája és az Európa-liga küzdelemsorozata, addig a másik elgondolás szerint augusztusban zárulna mindkét sorozat.

Klubunk számára sokkal fontosabb, hogy mi lehet a sorsa a nemzeti bajnokságoknak, így az NB I-nek. Nos, az európai szövetség ismét arra biztatja tagjait, hogy tegyenek meg mindent a felfüggesztett hazai bajnokságok pályán történő lejátszása és befejezése érdekében, főképpen azért, hogy a következő idény nemzetközi kupaindulóinak kiléte elsősorban a sportpályán nyújtott teljesítmény alapján dőljön el – kiegészítve azzal, hogy a jelenlegi helyzetben a játékosok, a nézők, a labdarúgásban részt vevők egészségének megóvása, minden másnál fontosabb.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló