Az európai szövetség a folytatás mellett

2020-04-23 19:34:53
Kisvárda FC

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságának ülésén a nemzeti bajnokságok esetleges folytatása is szóba került.

Az MTI híradása az uefa.com-on található beszámolóra hivatkozva közli: a videokonferenciás vb-ülésen kiderült: két terve van a szervezetnek a nemzetközi kupasorozatok lezárására. Abban a két forgatókönyv egyetért, hogy a nemzeti sorozatoknak kell előbb újraindulniuk, de míg az egyik elképzelés szerint ezzel párhuzamosan érne véget a Bajnokok Ligája és az Európa-liga küzdelemsorozata, addig a másik elgondolás szerint augusztusban zárulna mindkét sorozat.

Klubunk számára sokkal fontosabb, hogy mi lehet a sorsa a nemzeti bajnokságoknak, így az NB I-nek. Nos, az európai szövetség ismét arra biztatja tagjait, hogy tegyenek meg mindent a felfüggesztett hazai bajnokságok pályán történő lejátszása és befejezése érdekében, főképpen azért, hogy a következő idény nemzetközi kupaindulóinak kiléte elsősorban a sportpályán nyújtott teljesítmény alapján dőljön el – kiegészítve azzal, hogy a jelenlegi helyzetben a játékosok, a nézők, a labdarúgásban részt vevők egészségének megóvása, minden másnál fontosabb.


next match
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-16 15:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-2
0-1
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló