Az eredmény mindig fontos

2021-06-25 10:32:05
Kisvárda FC

Indul az edzőmeccsek sora, szombaton NB I-s és NB III-as csapatunk is pályára lép – BEHARANGOZÓ.

A nyári felkészülési időszak első edzőmeccsét játssza csapatunk Kazincbarcikán (így volt ez a télen is), ahol Joao Janeiro vezetőedző is bemutatkozik – egyelőre csak barátságos mérkőzésen. A portugál szakvezetőtől azt kérdeztük a szombaton 11 órakor kezdődő meccs kapcsán, hogy mit vár a mérkőzéstől, van-e valami speciális, amit látni szeretne a csapattól, illetve, hogy ilyenkor mi a fontos: az eredmény vagy valami más?

„Az első edzőmeccsünk előtt állunk, amelyen fejleszteni szeretnénk a taktikánkat, a fizikumunkat, a mentalitásunkat és sok minden mást – felelte a pénteki edzést követően Joao Janeiro. – Szeretnénk viszontlátni mindazt, amit az edzéseken gyakoroltunk, szükségünk lesz-e még valamire, illetve alapjaiban teszteljük a játékosokat, mindenkit, hiszen most látjuk őket először meccskörülmények között, testközelből. Ez így lesz Kazincbarcikán és az első néhány edzőmeccsen egyaránt. Jó mérkőzést várok, amelyen a jelenlegi időjárási körülmények közepette is képesek leszünk harcolni és koncentrálni a feladatra. Már a közös munka elején nagyon fontos, hogy ezt mindenki tudomásul vegye. Ami pedig az eredményességet illeti... Az eredmény mindig fontos. Fontos a klub, az edző és a játékos számára is. Mindig. De a futball sok különböző dolog kombinációjából áll, az eredmény mellett fontos a játékosok és az akadémia fejlődése, ha ezek együtt találkoznak, és még jó futballt is mutatunk be, az a tökéletes állapot. Ha rátalálsz erre az útra, akkor a játékosok értéke is növekszik, de még egyszer hangsúlyozom, az eredmény mindig fontos. Edzőmeccsen is.”

Pályára lép a felkészülést a hét elején megkezdett tartalékcsapatunk, a Kisvárda Master Good II is, amely szombaton 17 órától a szlovák másodosztályú FK Humenné vendége lesz a szlovákiai Homonnán.


A borítófotón: Joao Janeiro jó előre tisztázta a játékosokkal, hogy mit is vár tőlük a szombati edzőmeccsen


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló