„Az első osztályért!”

2021-06-04 15:57:18
Kisvárda FC

Első osztályozó mérkőzését játssza U17-es csapatunk – BEHARANGOZÓ

A „Küzdjetek az első osztályért” szurkolói rigmus ismerős lehet a kisvárdai szurkolók körében, hiszen amikor az első számú csapatunk az élvonalbeli tagság megőrzéséért harcolt, akkor szurkolóink ezzel a buzdítással bíztatták csapatunkat. Ez a „csatakiáltás” most az utánpótlásban is aktuálissá vált, hiszen akadémiánk U17-es csapata, miután megnyerte a regionális bajnokságot, holnap kezdi el a rájátszást az első osztályért. A rájátszás egyébként három párharcból álló sorozatot jelent, szombat-szerda ritmusban. Első ellenfélnek a Szolnoki MÁV U17-es csapatát sorsolták ki ellenfélként, amennyiben sikerrel veszi csapatunk az első akadályt, úgy a Mezőkövesd- Budaörs párosítás győztesével találkozik a második körben, majd végezetül a nyugati ág győztesével mérkőzik meg a feljutásért.

Akadémiánk U17-es csapata magabiztosan végzett az élen az észak-keleti csoportban, ugyanis mind a 26 lejátszott találkozójukat megnyerték, így 11 pont előnnyel nyerték a bajnokságot. A gólszerzésre sem lehet panasz, hiszen 272 szerzett találattal büszkélkedhetnek a srácok, mellette mindössze 4 kapott gól áll a csapat neve mellett. Aktuális ellenfelünk a Szolnoki MÁV csapata a dél-keleti csoport élén zárt, ők 13 lejátszott mérkőzésből 13-at sikeresen megnyertek, és 92-6-os gólkülönbséggel zárták az „alapszakasz”. A 11 órától kezdődő találkozóval tehát kezdetét veszi az első osztályért szóló osztályozó mérkőzések időszaka, melyet szurkolóink élő videóközvetítés formájában figyelemmel kísérhetnek honlapunkon.

Nehéz sorozat elé nézünk, célunk, hogy végigcsináljuk és a végén ünnepeljünk! Első ellenfelünket, a Szolnokot jól ismerjük, sok információt gyűjtöttünk be róluk. Bízunk abban, hogy ezek az adatok hasznosak lesznek a számunkra, ami az eredményben is megmutatkozik majd” – nyilatkozta Révész Csaba vezetőedző a találkozót megelőzően.


U17 OSZTÁLYOZÓ MÉRKŐZÉS

Szombat, 11.00: SZOLNOKI MÁV – VÁRDA LA


Latest match
Kisvárda Master Good
2-1
1-1
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-05-15 16:00
OTP Bank Liga, 33. forduló