Az első negyedórában eldőlt

2022-04-10 15:39:06
Kisvárda FC

Füzesgyarmaton, NB III-as csapatunk mérkőzésén gyorsan kialakult a végeredmény. EDZŐI ÉRTÉKELÉSSEL

NB III KELETI CSOPORT: 29. FORDULÓ

FÜZESGYARMATI SK–KISVÁRDA MASTER GOOD II 2–0 (2–0)

Füzesgyarmat, Lázár Gyula Városi Sporttelep, 100 néző. V.: Dobai

Füzesgyarmat: Fildan – Achim Á. (Bukor, 85.), Raducu, Lippai T., Pataki Z. – Bartók I. (Borbély Zs., 38.), Shadi, Oltean, Cigan (Márkus M., 91.) – Achim S. – Popescu. Edző: Szabados Tamás

Kisvárda II: Perehanec – Czene Z., Kravcsenko (Perevuznik, 84.), Rubus, Sikorszki – Bíró R., Avetiszjan (Szirota, 76.) – Puporka (Kotroczó, 67.), Kirjuhin, Heles (Bokor M., a szünetben) – Gosztonyi. Edző: Kocsis János

Gólszerző: Kravcsenko (öngól, 1–0) a 3., Popescu (2–0) a 13. percben

3. perc: Cigan adott középre jobbról, a térfél közepéről az oldalvonal mellől. A beívelés után a labdába Kravcsenko olyan balszerencsésen tette bele a bal lábát a kaputól 14 méterre állva, hogy az a vetődő Perehanec felett-mellett a kapu bal felső sarkába hullott. Öngól, 1–0.

13. perc: Pataki Zalán ívelt be balról, a tizenhatos oldalvonalától, a túloldalon Popescu érkezett, és Sikorszkit túlugorva, három méterről a kapu bal oldalába fejelt, 2–0.

Kocsis János: – Rosszul kezdtük a mérkőzést, hiszen egy ártalmatlan szituáció közben öngólt vétettünk. Még szomorúbbá tesz, hogy hiába készültünk egész héten a rengeteg párharcra, amit az ellenfél a fizikai ereje révén kikényszerít, ezen a téren az első félidőben alulmaradtunk. Kerültük a fizikai kontaktust, nem ütköztünk eleget, távol voltunk az ellenfél játékosaitól, nem reagáltunk jól a lecsorgó labdákra és egymásnak sem segítettünk. A Füzesgyarmat harcossága révén nem tudtunk sokat passzolni sem, ráadásul gyorsan jött a második gól is. A második játékrész egy picivel jobban nézett ki, megvolt a sansz, hogy gólt szerezzünk, de ezúttal ez nem járt nekünk, ezért a teljesítményért nem érdemeltünk többet.


YouTube-csatornánkon ÉLŐ-ben közvetítjük a mérkőzést.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy nem maradj le videóinkról.Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló